Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Re: Στην Πόλη Της Επικίνδυνης Μαγκιάς... |
|
22-09-06, 17:01
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Στην Πόλη Της Επικίνδυνης Μαγκιάς...
παιδια επρεπε να τον χτυπησω, οχι τοσο για αλλαξω τον προφυλακτηρα μου, αλλα για να δω τα μουτρα του οταν θα εβλεπε τσαλακωμενη την καινουργια του 'κουρσα'...
εκεινες τις στιγμες ομως δρουμε αντανακλαστικα και προσπαθουμε να αποφυγουμε το ατυχημα.
ενα χερι ξυλο το ηθελε σε καθε περιπτωση ο homo sapiens, που αντι να επικοινωνει στον δρομο με τον κοκ, εχει μεινει στα ουγκα μπουγκα...
|
|
|
22-09-06, 17:33
|
|
Administrator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Έχω ζήσει και εγώ άπειρα τέτοια περιστατικά που άκρη δεν βγάζεις. Σε κάποια έφταιγαν οι άλλοι και σε κάποια εγώ (κανείς δεν είναι τέλειος παιδιά, όλοι κάνουμε τα λάθη μας). Αυτό όμως που με ενοχλεί είναι ακόμα και όταν έχεις άδικο αλλά κάνεις μια ήπια προσέγγιση στον άλλον, αυτός να βγάζει όλη την μαγκιά του και το χειρότερο είναι ότι δεν την βγάζει μόνο στα λόγια αλλά δυστυχώς και στον δρόμο.
Θα σας περιγράψω ένα περιστατικό που αρχικά έφταιγα εγώ. Πάνε 7 χρόνια από τότε αλλά ακόμα το θυμάμαι.
Πηγαίνοντας λοιπόν στην Οινόη (όπου θα με φιλοξενούσαν στο εξοχικό τους κάτι φίλοι) από Παλιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θήβας μετά το Καραούλι (τότε είχα την ΚΕ30) χαλαρός καπνίζοντας το τσιγαράκι μου, μόλις αυτό τελειώνει κάνω την κλασική νεοελληνική μ@λ@κι@ και το πετάω στον δρόμο - ο κλασικός Έλληνας δηλαδή που προτιμά να πετάξει το τσιγάρο του έξω για να μην λερώσει το τασάκι χωρίς να σκέφτεται ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά και να καταστρέψει ένα πανέμορφο τοπίο. Αυτό ήταν το λάθος μου και το παραδέχομαι(το κακό είναι ότι ακόμα πολλές φορές το κάνω).
Κατά άλλα πήγαινα πολύ χαλαρά χωρίς να οδηγώ επικίνδυνα. Το όλο σκηνικό το βλέπει πίσω μου ένας μ@λ@κ@ς με ένα φορτηγάκι που με ακολουθούσε. Δικαίως τα πήρε μόλις το είδε. Αλλά με αυτό που έκανε μετά το έχασε το δίκιο του.
Από εκείνη την στιγμή και μέχρι να φτάσω στην Οινόη μου άναβε συνεχώς προβολείς, κόλλαγε από πίσω, με προσπέρναγε στο αντίθετο ρεύμα (όσοι ξέρουν τον δρόμο μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ) βρίζοντας, έμπαινε μπροστά μου, άναβε αλαρμ και πάταγε απότομα φρένο για να με αναγκάσει να σταματήσω κλπ κλπ. Φυσικά εγώ δεν σταμάτησα μέσα στην ερημιά (που ήξερα τι τρέλα κουβαλάει αυτός) και για καλή μου τύχη ο δρόμος ήταν συνεχώς ελεύθερος και τον προσπερνούσα. Αυτό το σκηνικό γινότανε συνέχεια μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου λίγο έξω από την Οινόη. Φτάνοντας λοιπόν έξω από το σπίτι του φίλου μου σταματώ και σταματάει και αυτός. Εκείνη την στιγμή τα είχα πάρει εντελώς. Κατεβαίνω και του λέω "τι συμβαίνει ρε φίλε και με κυνηγάς?" Μου απαντάει φυσικά λέγοντας ότι με το τσιγάρο που πέταξα θα μπορούσα να βάλω φωτιά στο δάσος. Και του απαντάω "και πρέπει να με σκοτώσεις για να μου το πεις?" Ο τύπος συνέχισε να πουλάει μαγκιά του στυλ ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι κλπ κλπ. Τέλος πάντων κάποια στιγμή ηρέμησαν τα πνεύματα και σηκώθηκε και έφυγε.
Δε λέω ρε παιδιά δίκιο είχε. Όντως βλακεία αυτό που έκανα. Αλλά έπρεπε να θέσει σε κίνδυνο την ζωή μου και την δική του (ο βλάκας) για να μου το πει?
Και αυτό είναι ένα από τα πιο ήπια περιστατικά που μου έχουν συμβεί. Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι έχει τρελαθεί εντελώς ο κόσμος!
|
|
|
22-09-06, 17:49
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Ρε συ Λευτέρη μπορεί να ήταν πυροσβέστης ο τύπος....και σου λέει να για κάτι τέτοιους τρέχουμε εμείς! Πλάκα κάνω φίλε...κομπλέξας ήτανε μέχρι κουταμάρας.
|
|
22-09-06, 19:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Ειτε εχεις δικοιο ειτε εχεις αδικο,αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να συμπεριφερθεις πολιτισμενα.Ειδικα σε ατυχημα,που το λιγοτερο ειναι τ'αυτοκινητο να εχει παθει ζημια,θα πρεπει να συγκρατεις τα νευρα σου.
Μ'εχει πατησει αυτοκινητο ενω ημουν πανω σε μηχανακι-εσπασα 3 πλευρα- και εδωσα το χερι μου μου στο μαστουρωμενο οδηγο λεγοντας του οτι "οτι συμβαινουν αυτα".
Οδηγωντας τ'αυτοκινητο μου κανονικα στο ρευμα μου,βγαινει στο αντιθετο ρευμα τ'απεναντι αυτοκινητο και το αποτελεσμα ηταν μετωπικη.Αφου διαπιστωσα οτι εγω ημουν καλα,ετρεξα αμεσως να δω αν οι επιβατες του αλλου αυτοκινητου ειναι καλα.
Τρακαρα εναν απο πισω-εφταιγα-και επειδη ο αλλος ηταν ασχετος με το τι πρεπει να κανει του ειπα να καλεσουμε την τροχαια να καταγραψει το συμβαν ωστε να ειναι καλυμενος.
Δεν διπλοπαρκαρω και αν το κανω θα φροντισω να ειναι καποιος μες το αυτοκινητο ωστε αν χρειαστει να με καλεσει και να το μετακινησω.Μ'εχουν διπλοπαρκαρει απειρες φορες αλλα δυστυχως ποτε δεν εχω καλεσει την τροχαια παρολο που μενω διπλα στο Αστυνομικο τμημα.
Οταν οδηγω σταματω στις διαβασεις πεζων αλλα και σαν πεζος τις διασχιζω, υποχρωνοντας του οδηγους να σταματησουν αν και πολλες φορες αδικα ακουω καντηλια και να κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα.(Στην Ιταλια περνας τις διαβασεις διαβαζοντας εφημεριδα)>
Στην Κορινθο εχουν μανια να παρκαρουν πανω στο πεζοδρομιο μπροστα στο σπιτι τους και αν παρκαρεις διπλα στο πεζοδρομιο,κανονικα,με αποτελεσμα να τους κλεισεις, θα βρεις τον μπελα σου.Ειναι ικανοι να καλεσουν τον κολλητο τους αστυνομικο!
Ολα ειναι θεμα παιδειας και κουλτουρας.
**Η τοχαια κορινθου κανει στην κεντρικη πλατεια της πολης μια ενημερωση για την προληψη των ατυχηματων και εχει τοποθετηση 4 τρακαρισμενα αυτοκινητα πανω στο γρασιδι ενος μεγαλου παρτεριου!!!!Μάρεσουν οι ταμεπελιτσες "
Μην πατατε το πρασινο"!!!Για ονομα......
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,12196803 seconds (77,34% PHP - 22,66% MySQL) with 31 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|