Ειτε εχεις δικοιο ειτε εχεις αδικο,αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να συμπεριφερθεις πολιτισμενα.Ειδικα σε ατυχημα,που το λιγοτερο ειναι τ'αυτοκινητο να εχει παθει ζημια,θα πρεπει να συγκρατεις τα νευρα σου.
Μ'εχει πατησει αυτοκινητο ενω ημουν πανω σε μηχανακι-εσπασα 3 πλευρα- και εδωσα το χερι μου μου στο μαστουρωμενο οδηγο λεγοντας του οτι "οτι συμβαινουν αυτα".
Οδηγωντας τ'αυτοκινητο μου κανονικα στο ρευμα μου,βγαινει στο αντιθετο ρευμα τ'απεναντι αυτοκινητο και το αποτελεσμα ηταν μετωπικη.Αφου διαπιστωσα οτι εγω ημουν καλα,ετρεξα αμεσως να δω αν οι επιβατες του αλλου αυτοκινητου ειναι καλα.
Τρακαρα εναν απο πισω-εφταιγα-και επειδη ο αλλος ηταν ασχετος με το τι πρεπει να κανει του ειπα να καλεσουμε την τροχαια να καταγραψει το συμβαν ωστε να ειναι καλυμενος.
Δεν διπλοπαρκαρω και αν το κανω θα φροντισω να ειναι καποιος μες το αυτοκινητο ωστε αν χρειαστει να με καλεσει και να το μετακινησω.Μ'εχουν διπλοπαρκαρει απειρες φορες αλλα δυστυχως ποτε δεν εχω καλεσει την τροχαια παρολο που μενω διπλα στο Αστυνομικο τμημα.
Οταν οδηγω σταματω στις διαβασεις πεζων αλλα και σαν πεζος τις διασχιζω, υποχρωνοντας του οδηγους να σταματησουν αν και πολλες φορες αδικα ακουω καντηλια και να κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα.(Στην Ιταλια περνας τις διαβασεις διαβαζοντας εφημεριδα)>
Στην Κορινθο εχουν μανια να παρκαρουν πανω στο πεζοδρομιο μπροστα στο σπιτι τους και αν παρκαρεις διπλα στο πεζοδρομιο,κανονικα,με αποτελεσμα να τους κλεισεις, θα βρεις τον μπελα σου.Ειναι ικανοι να καλεσουν τον κολλητο τους αστυνομικο!
Ολα ειναι θεμα παιδειας και κουλτουρας.
**Η τοχαια κορινθου κανει στην κεντρικη πλατεια της πολης μια ενημερωση για την προληψη των ατυχηματων και εχει τοποθετηση 4 τρακαρισμενα αυτοκινητα πανω στο γρασιδι ενος μεγαλου παρτεριου!!!!Μάρεσουν οι ταμεπελιτσες "
Μην πατατε το πρασινο"!!!Για ονομα......
|