Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
ΚΝ Η' Βαρελακι? |
|
16-09-06, 22:00
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
amfissa
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΚΝ Η' Βαρελακι?
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΑΛΩ, ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ΚΝ Η' ΒΑΡΕΛΑΚΙ ΤΗΣ BMC?ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΤΡΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΦΡΥΔΙΑ ΦΩΤΩΝ ΓΙΑ Ε111 FACELIFT! EYXAΡΙΣΤΩ!
17-09-06, 01:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Κοιτα αν το αμαξι σου ειναι μαμα καλυτερα πιστευω να βαλεις φιλτρο στο φιλτροκουτι...τωρα αν εχεις μεγαλυτερες αναγκες για αερα βαρελακι ειναι μια λυση αλλα οχι κ η καλυτερη
17-09-06, 01:24
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
αν θες να δεις καποια ελαχιστη διαφορα στα ψηλα παρεα με ηχο βαλε βαρελακι...αν δεν θες ηχο....κ απλα δεν θες να σου ποιανουν τον κ....για αλλαγες φιλτρων βαλε στο φιλτροκουτι
|
17-09-06, 15:35
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Τα παντα φιλε μου ειναι σχεση κοστους αποδοσης.Αξιζει το βαρελακι τα 300 ευρω σε σχεση με το φιλτρο ΚΝ που εχει και 50 ευρω;;Κρατα τα λεφτα σου διαφορα μεταξυ των 2 δεν θα βρεις ασε που το φιλτρο ειναι και πιο πρακτικο!Με τις φιλτροχοανες και τα συναφη εχω παιδευτει παρα πολυ μην παιδευεσαι και μην σπαταλας χρηματα και εσυ.Βαλε το Κ&Ν να βρεις την υγεια σου και θα με θυμηθεις!!
|
17-09-06, 19:12
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
παντως σε βαρελακι λεω να πας σε no name με 150 ευρω το πολυ εχεις παρει κ σωληνες κ τα παντα το κ&n το χα παρει 70 ευρω παντως παρεα με δωρο τα καθαριστηκα του τα οποια πηγενουν +20 ευρω αλλα δεν ειδα αποδοση....απλα το βαζεις κ χεις ησυχο το κεφαλι σου οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω....
|
17-09-06, 21:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p="
παντως σε βαρελακι λεω να πας σε no name με 150 ευρω το πολυ εχεις παρει κ σωληνες κ τα παντα το κ&n το χα παρει 70 ευρω παντως παρεα με δωρο τα καθαριστηκα του τα οποια πηγενουν +20 ευρω αλλα δεν ειδα αποδοση....απλα το βαζεις κ χεις ησυχο το κεφαλι σου οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω....
|
Θα έλεγα ποτέ no name γιατί χαλάνε γρήγορα και περνάνε σκόνες στο μοτέρ ! μόνο τα kn προστατεύουν πάρα πολύ καλά αλλά και τα bmc επίσης ! αν τώρα θες την γνώμη μου ένα βαρελάκι και ένα τελικό είναι ο καλύτερος συνδυασμός και ας μην είναι bmc . πάρε simota αλλά ποτέ no name κατά την γνώμη μου .
18-09-06, 21:02
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
amfissa
|
|
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας! και αν καποι μελος απο λαρισα εχει να μου προτεινει καποιο μαγαζι ας μου πει!
19-09-06, 01:43
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
πάρε simota αλλά ποτέ no name κατά την γνώμη μου .
τα ιδια νομιζω εχουν πανω κατω σε λεφτα
|
19-09-06, 08:43
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
παντως σε βαρελακι λεω να πας σε no name με 150 ευρω το πολυ εχεις παρει κ σωληνες κ τα παντα.............
|
Παράθεση:
πάρε simota αλλά ποτέ no name κατά την γνώμη μου ..........
|
Από οτι βλέπω έχεις μπερδευτεί και εσύ ο ίδιος.
Τελικά τι από τα δύο ισχύει;
|
|
Re: ΚΝ Η' Βαρελακι? |
|
19-09-06, 10:36
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Re: ΚΝ Η' Βαρελακι?
Αμέσως να το αποπάρεις το παιδί εσύ. loud Παράθεση ήθελε να κάνει ρε Νικόλα σε αυτά που είπε ο Κωσταντίνος, απλά δεν του πιασε.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17177892 seconds (81,50% PHP - 18,50% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|