Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ";p="
Απο αυτα που διαβαζω στο forum νομιζω οτι με καλυπτει και το 1.4 αφου λετε οτι "τραβαει" ο vvti..Σωστα?Αλλωστε με το punto ειμαι μια χαρα οσον αφορα στις επιταχυνσεις και στην τελικη..Πανω κατω και το κορολα 1.4 στα ιδια δεν ειναι?
|
Εγώ έχω το Corolla το 1.4 και ο αδερφός μου έχει Punto ίδιο με το δικό σου. Επειδή τα έχω οδηγήσει και τα 2, ειλικρινά, δεν έχουν καμια σχέση. Το Corolla είναι πολύ πιο "αμάξι". Το Punto για μένα έχει υπερβολικά σκληρή ανάρτηση και κοπανάει πάρα πολύ χωρίς να είναι κάτι το τόσο φοβερό σε συμπεριφορά στο δρόμο. Έπειτα στις πολύ χαμηλές στροφές το Punto δεν τραβάει καθόλου ικανοποιητικά. Αυτό το βλέπω στο ξεκίνημα, που έχοντας συνηθίσει το Corolla, όταν μετά από καιρό πήρα το fiat μου έσβηνε στην αρχή. Από επιταχύνσεις παρόλο που δεν τα έχουμε στήσει ακόμα δίπλα δίπλα, από ότι έχω δει σε περιοδικά από στάση είναι λίγο πιο γρήγορο το Corolla , αλλά το Punto παίρνει κεφάλι στις ρεπρίζ λόγω 6τάχυτου. Από εκεί και έπειτα το Corolla έχει 7 χλμ παραπάνω τελική πραγματική (185 έναντι 178).