Παιδες εδω και εγω!σε 90αρα iftback.παιδια για σασμαν ρωτηστε εμενα τωρα ειμαι στο τριτο!!!!!!!εβαλα στην αρχη το μαμα(δηλ το σασμαν του 12v 1.3)Πες λογικο να σπασει καποια στιγμη ειχε και 180000+.βρισκω ενα απο starlet turbo 12v(το τετραγωνο)το κουμπωνω επανω...(αρκετα πιο μακρυ,εχανα κοντριτσες λογω του οτι μουλαρωνε η 2α)φοραω και 17αρια....ομορφα αλλα κοβουνε αρκετα)με τα πολλα μετα απο ενα 3μηνο λειτουργιας του τουρμπισιου σασμαν ακουγα στα καλα καθουμενα διαφορους μεταλικους θορυβους.κατι κλακ κατι μπαμ....ρε τι ειναι....το ανακαλυψα οταν στηθικα στο φαναρι με μια ts!!!!(ενταξει μη βαρατε ειχε 5 ατομα ο τυπος)ΤΟΝ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

(τα διαφορα κλακ κλουκ συνεχιζονταν μεχρι που σε μια φαση ακουγετε ενα γερο ΜΠΑΜ,μου κοβει το τιμονι μονο του δεξια.ισα που μπορουσα να το κρατησω.καλα καταλαβατε.εσπασε διαφορικο.με λιγα λογια πηρα μουφα σασμαν.ηθελα να βρω και μονος μου τρομαρα μου.τεσπα με βοηθησε ο μηχανικος μου και βρηκαμε ολοκαινουργιο σασμαν απο 101 1.3 μεσω εγγυησης.το αμαξι εχει τρελη διαφορα.