Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: 4e-fte Μαζευτείτε!...
Παλιά 29-05-06, 23:08
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 852
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

160Ε κοστιζει αυτο.Για ψυγειο λαδιου θα σου ελεγα να παρεις απο την BMW turbodiesel με κοστος 100Ε απο την αντιπροσωπια(εχει ενας φιλος και το δινει)καθως ειναι μακροστενο και χωραει στην μασκα απο πισω που εχει το σημα η ΤΟΥΟΤΑ αλλα θα θελει 5 λιτρα λαδι μετα....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-06, 03:41
Rl

Παιδια τωρα που μπαινω κ γω στην παρεα για ριξτε καμια πληροφορια Βασικα μετα απο σκεψη κ περισυλλογη κατεληξα στο οτι πρεπει να βαλω σασμαν απο κορολα..Ξερει κανεις που θα βρω κ σε καλη κατασταση?Αθηνα μερια ε?Με αυτο το σασμαν λυνω το προβλημα της βασης μου κ επισης του γκαζιου μιας κ εχω πειστει πλεον οτι με το σασμαν του gt δε θα τραβαει καθολου..Περιμενω να με "σωσετε" μεχρι τη δευτερα πρεπει να το εχω μπας κ τελειωσει το αμαξακι μου..Α κατι ασχετο.Ρε παιδια αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει που ακριβως συνδεεται η μαμα σκαστρα που πηγαινει δηλαδη η καθε 1 απ τις 3 σωληνες της θα το εκτιμουσα πολυ!!Τι ειναι το ταπωμα που λενε ολοι?Τι ακριβως ταπωνεις?Το φρεναρισμα της τουρμπινας για να ακουστει το "φτερουγισμα" δ "βιαζει" την τουρμπινα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-06, 04:35
turbakias!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rl";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια τωρα που μπαινω κ γω στην παρεα για ριξτε καμια πληροφορια Βασικα μετα απο σκεψη κ περισυλλογη κατεληξα στο οτι πρεπει να βαλω σασμαν απο κορολα..Ξερει κανεις που θα βρω κ σε καλη κατασταση?Αθηνα μερια ε?Με αυτο το σασμαν λυνω το προβλημα της βασης μου κ επισης του γκαζιου μιας κ εχω πειστει πλεον οτι με το σασμαν του gt δε θα τραβαει καθολου..Περιμενω να με "σωσετε" μεχρι τη δευτερα πρεπει να το εχω μπας κ τελειωσει το αμαξακι μου..Α κατι ασχετο.Ρε παιδια αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει που ακριβως συνδεεται η μαμα σκαστρα που πηγαινει δηλαδη η καθε 1 απ τις 3 σωληνες της θα το εκτιμουσα πολυ!!Τι ειναι το ταπωμα που λενε ολοι?Τι ακριβως ταπωνεις?Το φρεναρισμα της τουρμπινας για να ακουστει το "φτερουγισμα" δ "βιαζει" την τουρμπινα?
Kοντο σασμαν και αγιος ο θεος... Λοιπον οσον αφορα την βαση δεν 8α εχεις προβλημα ειτε το τουρμπατο σασμαν βαλεις ειτε το ατμοσφαρικο. Η σκαστρα εχει 3 ''σωληνες' ο ενασ αν το δεις εχει ενα διαφραγμα μεσα αυτος ειναι που σκαει τον αερα, ο αλλος που εχει την μικροτερη διαμετρο ειναι για της αναθυμιασεις τις γυρναει πισω και συνδεεται με ενα σωληνακι με το ψευδοκαπακο και ο τελευταιος που εχει μεγαλυτερη διμαετρο ειναι αυτοσ που συνδεετε με την σωληνα που φευγει απο την τουμπινα. Το ταπωμα στην προκειμενη περιπτωση οταν μιλλαμε για μαμα gt ειτε εννοουν να ταπωσεις στον σωληνα που παει στην τουρμπινα τον μαμισιο τον μαυρο την τρυπα που μπαινει η σκαστρα για να γινεται κλειστου τυπου εχοντας σαν στοχο να μην υπαρχει καμια περιπτωση να τραβηξει τπτ απο πουθενα. και ταπωμα μπορει να εννοουν την αφαιρεση τελειως της σκαστρας το οποιο εχει σαν αποτελεσμα την φθορα ης τουρμπινας αλλα τελειο γ@μ@το ηχο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-06, 18:06
Το avatar του χρήστη PERLAS
PERLAS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ee-90 turbo
Περιοχή: NIKAIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
PERLAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδες εδω και εγω!σε 90αρα iftback.παιδια για σασμαν ρωτηστε εμενα τωρα ειμαι στο τριτο!!!!!!!εβαλα στην αρχη το μαμα(δηλ το σασμαν του 12v 1.3)Πες λογικο να σπασει καποια στιγμη ειχε και 180000+.βρισκω ενα απο starlet turbo 12v(το τετραγωνο)το κουμπωνω επανω...(αρκετα πιο μακρυ,εχανα κοντριτσες λογω του οτι μουλαρωνε η 2α)φοραω και 17αρια....ομορφα αλλα κοβουνε αρκετα)με τα πολλα μετα απο ενα 3μηνο λειτουργιας του τουρμπισιου σασμαν ακουγα στα καλα καθουμενα διαφορους μεταλικους θορυβους.κατι κλακ κατι μπαμ....ρε τι ειναι....το ανακαλυψα οταν στηθικα στο φαναρι με μια ts!!!!(ενταξει μη βαρατε ειχε 5 ατομα ο τυπος)ΤΟΝ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (τα διαφορα κλακ κλουκ συνεχιζονταν μεχρι που σε μια φαση ακουγετε ενα γερο ΜΠΑΜ,μου κοβει το τιμονι μονο του δεξια.ισα που μπορουσα να το κρατησω.καλα καταλαβατε.εσπασε διαφορικο.με λιγα λογια πηρα μουφα σασμαν.ηθελα να βρω και μονος μου τρομαρα μου.τεσπα με βοηθησε ο μηχανικος μου και βρηκαμε ολοκαινουργιο σασμαν απο 101 1.3 μεσω εγγυησης.το αμαξι εχει τρελη διαφορα.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  _______...jpg
Εμφανίσεις:  40
Μέγεθος:  9,1 KB  

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16276002 seconds (75,96% PHP - 24,04% MySQL) with 27 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:15.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com