Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
07-06-06, 00:14
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panosnet";p="
Εγώ Έχω βάλει bilstein - mad.Καλό κράτημα αλλά κοπανάει πολύ ρε παιδιά. Καμιά λύση για παραπάνω κράτημα;
|
Tein ή KW,κοστίζει αλλά αξίζει!!
|
Συμφωνώ με τον Σπύρο.
Τ ο θέμα ανάρτηση είναι πολύ λεπτό, καλλίτερα μια επώνυμη ( και ακριβή ) ανάρτηση , παρά αυτοσχεδιασμοί για να γλυτώσουμε κάτι.
Εγώ που έχω βάλει ΤΕΙΝ στην Τς μου είμαι πολύ ευχαριστημένος, και το κυριότερο δεν κοπανάει!!
|
07-06-06, 09:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Για παραπάνω κράτημα χρειάζεσαι πρώτα καλά λάστιχα, aftermarket ζάντες φαρδύτερες από της μαμας, θολόμπαρες, καλή ευθυγράμμιση(που δεν το έχουμε πει ποτέ), ίσως αντιστρεπτικές..
|
07-06-06, 11:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p="
αλλα αν το παρακανεις στο μεγεθος στην ευθια θα χοροπηδαει σαν κατσικι
|
Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ απολυτως διαφορα στην ευθεια,ακομα και σαν το ποδι αντιστρεπτικες να βαλεις.Οι αντιστρεπτικες φορτιζονται μονο οταν υπαρχει,η παει να υπαρξει διαφορα δυναμεων, αναμεσα στους τροχους που ειναι συνδεμενη.Δεν επειρεαζει την ανεση στην ευθεια γιατι δεν ειναι συνδεμενη μα καποιο σταθερο σημειο με το πλαισιο,αλλα με τα ψαλιδια.
10-06-06, 15:20
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
Για παραπάνω κράτημα χρειάζεσαι πρώτα καλά λάστιχα, aftermarket ζάντες φαρδύτερες από της μαμας, θολόμπαρες, καλή ευθυγράμμιση(που δεν το έχουμε πει ποτέ), ίσως αντιστρεπτικές..
|
Πολυ σωστος ο Βασιλης,να προσθεσω& πιεση ελαστικων..Ακουγονται πολλα περι extra πιεσεις&αζωτο..
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση |
|
14-07-06, 15:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θήβα (Βόλος)
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση
Παίδες ... μια και ξέρετε πολλά από αναρτήσεις...
Έχω μία Corolla Sedan 1,4 (Νοε 2004) το οποίο όταν το αγόρασα και έκανα μερικά χιλιόμετρα έκλεισα αμέσως ραντεβού για service για το αυτοκίνητο μου φάνηκε ότι πήγαινε βάρκα-γυαλό ειδικα όταν υπήρχε πλευρικός άνεμος με ταχύτητες από 80 χλμ και πάνω αλλάζει λωρίδες. Ειδικά με 120+ και ελάχιστο άνεμο μερικές φορές γίνεται τρομακτικό σε συνάρτηση και με το ασαφές τιμόνι (Η έτσι τουλάχιστον μου φαίνεται εμένα)
Στο service μετρήσαν τα αμορτισέρ κάναμε και μία βόλτα και η απάντηση πως το αυτοκίνητο είναι άψογο για toyota (συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του service μου είπε πως έτσι είναι όλα τα toyota)
Αφού ρώτησα και ένα φίλο που έχει το ίδιο αυτοκίνητο προ fl μου είπε πως όντος έχει πολύ soft ανάρτηση και πως μετά από τόσο καιρό έχει μάθει πως πρέπει να το οδηγάει.
Επειδή, παρόλο που η ανάρτηση προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης, μερικές φορές με κάνει να νιώθω άβολα με το αυτοκίνητο, σκέφτομαι να την αλλάξω με κάποια λίγο πιο σφιχτή η οποία να ελέγχει καλύτερα το αυτοκίνητο θα ήθελα την γνώμη σας για ένα set αμορτισέρ - ελατήρια που μπορώ να βάλω.
Να σημειώσω πως δεν είμαι κανένας hard-core οδηγώς αλλά απλώς ζητάω μεγαλύτερη ασφάλεια στις μετακινήσεις μου.
Ένας φίλος μου πρότεινε Koni κίτρινα ρυθμιζόμενα. Ποια η γνώμη σας ? με την εγγύηση τι γίνεται ?
|
14-07-06, 15:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
BI MORS.
|
14-07-06, 22:55
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
|
|
akis308 τι εννοείς λέγωντας BI MORS?
|
15-07-06, 02:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Το έχω γράψει σε αρκετά τόπικ.
Είναι χειροποίτητα ελληνικά αμορτισέρ,
πλήρως ρυθμιζόμενα και ανοιγόμενα.
Θα σου στοιχίσουν περίπου στα 400 ευρώ τοποθετημένα
και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο,
ούτε ελατήρια όυτε τίποτα.
Όσοι τα έχουν βάλει έχουν πάθει πλάκα.
Φουλ άνεση και φουλ κράτημα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15511799 seconds (79,84% PHP - 20,16% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|