Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
Ο συναγερμός μου "τα έπαιξε" |
|
13-06-06, 12:05
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ο συναγερμός μου "τα έπαιξε"
Μετά από αρκετά κολλήματα του συναγερμού σήμερα με έφτασε στο αμήν. Πάω το πρωί να βάλω μπροστά και τίποτα !!! Η μπαταρία στα 9.3 volt
Έχω τον TH3000 αλλά δεν έχω μείνε καθόλου ευχαριστημένος, καθώς χτυπούσε με όλα τα παπάκια με την 'κλασική' εξάτμιση, αλλά ακόμα πολλές φορές μου κολλούσε και το δεξή το φλας μόνιμα αναμμένο.
Τι μου προτείνετε ;
13-06-06, 22:34
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Αγαπητέ μου η λύση στο πρόβλημά σου είναι μία και νομίζω ότι την έχεις ήδη σκεφτεί:Μία επίσκεψη στην κοντινή σου αντιπροσωπία θα λύσει τα προβλήματά σου.Πάντως ο ΤΗ 3000 έχει σύστημα κραδασμών και πιστεύω ότι πρέπει να χαμηλώσεις λίγο την οξυδέρκειά του.Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να ξυπνάς ταραγμένος απο τον συναγερμό του μωρού σου νομίζωντας ότι έγινε το κακό αλλά το μόνο που φταίει να είναι η ηλιθιότητα που δέρνει τους 'οδηγούς' των 'παπιών'.Ελπίζω βέβαια και εύχομαι να μήν είναι τίποτα χειρότερο....!!!
Φιλικά Γιώργος.
|
|
Re: Ο συναγερμός μου "τα έπαιξε" |
|
14-06-06, 13:41
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
Re: Ο συναγερμός μου "τα έπαιξε"
Η αντιπροσωπία μου είπε αλλαγή. Οπότε ακούω προτάσεις μάρκες κτλ κτλ. Θέλω να ανεβάζει και τα παράθυρα.
|
|
14-06-06, 13:50
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Δυστυχώς για να ανεβάζει και τα παράθυρα στα δικά μας(Ε12) θέλει πατέντα γιατί δεν υποστηρίζει την λειτουργία comfort το μοντέλο μας.Οπότε χρειάζεσαι και πλακέτες.Γνώμη μου είναι αν έχεις ασφάλεια κλοπής να μην δώσεις πολλά χρήματα για συναγερμό.Εγώ έβαλα έναν ελεεινό της ΤΟΥΟΤΑ και δεν ασχολούμαι.Το μόνο καλό είναι ότι ενσωματώνεται στο κλειδί,δεν έχει τηλεχειριστήριο(ή μήπως είναι κακό τελικά?) και δεν πιάνει επιπλέον χώρο στην τσέπη.
14-06-06, 14:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ έχω συναγερμό της GAMMA, έχω βάλει πλακέτα να ανεβάζει και τα 4 παράθυρα και είναι ενσωματωμένος στο κλειδί μαζί με το κεντρικό κλείδωμα. Είναι συναγερμός μόνο για παραβίαση εσωτερικού χώρου, (δηλαδή δεν χτυπάει κάθε 2 και 3 επειδή πέρασε ένα παπάκι με κομμένη εξάτμιση). Αυτό σημαίνει πως αν τον ακούσεις να χτυπάει, σίγουρα κάτι τρέχει.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Τον έβαλα μόλις αγόρασα το αυτοκίνητο (Ε12 pro f/l Μαρτιος 2004).
Θυμάμαι τότε είχα πληρώσει 180 ευρώ τον συναγερμό συν άλλα 100 ευρώ τις πλακέτες (η τοποθέτηση μέσα).
Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου πω ακριβώς το μοντέλο.
|
|
|
14-06-06, 17:31
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Κι ο δικος μου χτυπουσε καθε λιγο και λιγακι απο τα παπακια που περνουσανε διπλα του , μεχρι που πηγα ενα πρωινο στην αντιπροσωπεια και μου ρυθμισανε την ευαισθησια . Τωρα ολα οκ...
|
05-07-06, 09:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Η ρύθμιση τόσο της ευαισθησίας, όσο και της έντασης της συρήνας, μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα από εμάς ή πρέπει να πάμε στην αντιπροσωπεία για αυτήν την δουλειά; Έχω τον συναγερμό της ΤΟΥΟΤΑ (ήταν εγκατεστημένος από την αγορά του car).
|
13-07-06, 19:57
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
Τελικά έγινε επισκευή του συναγερμού. Ένα ελαττωματικό ρελέ έκανε την ζημιά και κολλούσε το φλας. Έβαλα νέο ρελεδάκι και όλα ΟΚ.
Η ευαισθησία πως ρυθμίζεται γιατί στην αντιπροσωπεία μου είπανε εάν χτυπάει συνέχεια να βάλω ηχομονωτικό γύρο του. Ψηλόμαμακία μου φαίνεται κάτι τέτοιο, ξέρει κανένας πως ρυθμίζετε.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15516901 seconds (80,20% PHP - 19,80% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|