Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Geo_SV";p="
Καλησπέρα. Είμαι καινούριος στο κλαμπ και εδώ και μια βδομάδα κάτοχος μίας 111 liftface. Έχω κάτι αποριούλες σχετικά με το car pc. Πόσο πάει τελικά μία ολοκληρωμένη λύση με απλή οθόνη αφής; Πρέπει αναγκαστικά να υπάρχουν windows ή linux από "πίσω"; Επίσης έχω μία ιδέα που δεν ξέρω πως θα υλοποιήσω, θέλω να μετακινήσω κάπου αλλού το lcd πολλαπλών ενδείξεων και να κρατήσω μόνο το trip calculator και την ένδειξη θερμοκρασίας και να τοποθετήσω 7άρα ή 8άρα οθόνη κάτω από αυτό το στρογγυλό που βρίσκεται στη μέση του ταμπλώ, το οποίο θα ανοίγει όταν πέρνει η μίζα. Καταλαβε κανείς τίποτα από όσα είπα; Ελπίζω πως ναι. Όποιος κατάλαβε ας προτείνει και κανένα μαγαζί που κάνει τέτοιες μόντες
|
Φίλε Geo_SV καλώς ήρθες στην παρέα μας! Λοιπόν η υπόθεση CarPC θέλει πολύ ψάξιμο αν έχεις σκοπό να ρίξεις αρκετό χρήμα. Προσωπικά αρχίζω και το ψάχνω κι εγώ, αλλά επειδή το car μου είναι σχετικά παλιό θέλω να ρίξω όσο το δυνατό λιγοτερα χρήματα γίνεται (βρήκα μια οθονούλα 8" της πλάκας 125e

λέω να την χτυπήσω). Πιο πολύ το κάνω για να έχω να ασχολούμε με κάτι τώρα το καλοκαίρι! Για το λειτουργικό που λες.. γιατί να κάνεις την ζωή σου δύσκολη? Τα windows (πέραν των κολλημάτων που τρώνε cussing ) είναι η πιο εύχριστη λύση!
Για ότι απορία έχεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο
www.carputermania.gr. Ο Κώστας (Administrator του Carputermania) εκτός του ότι έχει διάφορα κομμάτια που θα χρειαστείς, αν δεν κάνω λάθος κάνει και τοποθετήσεις!(δεν παίρνω όρκο).