Re: Διαιτα
Γεια σας παιδες, REMEMBER ME???
Βρηκα λιγο χρονο και επισκευτηκα το φορουμ μας σημερα. Φυσικα ειδα ΑΥΤΟ το τοπικ και δεν μπορεσα να αντισταθω, επρεπε να απαντησω.
Δεν ξερω ποσοι απο εσας με εχετε δει το τελευταιο καιρο, αλλα τους τελευταιους 3 μηνες εχει αλλαξει εντελλως η ζωη μου. Ενα θα σας πω... μην τρομαξετε εσεις που με ξερετε απο παλια και μην ψαξετε να βρειτε το "παλιο" Σπυρο. Εχω χασει 14 κιλα σε 3 μηνες τρωγοντας τα παντα (μεχρι πιτσες, σουβλακια και παιδακια) χωρις καμια στερηση. Η μαγεια ομως Δεν ειναι τα κιλα που εχασα, ΑΛΛΑ οι ποντοι που φυγανε απο ολα τα "δυσκολα" μερη του σωματος, και η απιστευτη ενεργεια που νιωθω. Δεν ηταν δυσκολο και ειναι κατι που μπορεις να το κανεις ολη σου τη ζωη, αντιθετα με τις κλασικες διαιτες που ολοι μας καποια στιγμη τις σταματαμε.
Οσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφερεστε να χασετε τα περιττα σας κιλα παρτε με τηλ να σας πω το τροπο. Πιστεψτε με προλαβενεται ακομη να βγειτε στη παραλια τον Αυγουστο με 5-10 κιλα λιγοτερα. Εγω τουλαχιστον, υπολογιζω να ειμαι αλλα 10 κιλα κατω μεχρι τον Αυγουστο.