Ρώτα κάποιον μέσα στο site που έχει mr2 αν είναι 4χ100 καρέ. αν είναι έτσι τότε καλό είναι να συμβουλευτείς τι offset έχουν και να προσθέσεις αν χρειάζεται αποστάτες. Το ΑΕ σημαίνει 1600 το ΕΕ σημαίνει 1300. Το 10 σημαίνει corolla του 92~97 και το τελευταίο 1 σημαίνει sedan. Το δικό μου είναι ΑΕ 107 =1600 95 liftback.
Ρε συ lovis τσιγκουνιές στα λάστιχα κάνεις ή τα καράφλιασες γρήγορα από τα χειρόφρενα?
Καλή η κουβέντα εδώ αλλά φίλε Ηλία κάνε μια βόλτα στη σελίδες του club και διαβάζοντας θα σου λυθούν πολλές απορίες.
Εγώ είμαι περίπου 3+ μήνες μέλος σε αυτό το υπέροχο club, είμαι κάθε μέρα στο internet, διαβάζω σελίδες του και μου λύνονται όλες οι απορίες. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω τόσα λίγα pm. Δεν σου λεω να μη γράφεις τις απορίες σου και να μη κάνεις ερωτήσεις, απλώς το σωστό είναι να βρεις τη σχετική σελίδα με το θέμα και να συμετάσχεις. ΄Να ακολουθείς τους κανόνες για να είσαι ωραίος και τυπικός και να μην δίνεις δικαίωμα σε κανένα. Έχω μπει στο Honda και στο starlet club Ρε παιδία δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται! Το αδιαχώρητο! Και κυρίως στο Honda! Το δικό μας είναι το πιο ευχάριστο και συμμαζεμένο. Ένα μπράβο στα παιδιά που το συντηρούν.
Αυτό που θέλω να σου πω λοιπόν είναι καλώς ήρθες και συνέχισε αυτό που κάνουν οι προκάτοχοι τόσο καλά!
|