Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
|
Αναμένω Το Δίπλωμα |
|
08-06-06, 02:27
|
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αναμένω Το Δίπλωμα
Αισθάνομαι περίφανος που θα γραφτώ σε ένα από τα ποιοτικότερα CLUB της Ελλάδος και ελιμαι περίφανος για το αυτοκίνητο που θα οδηγάω....Corolla GLi '92 liftback...έναι αυτοκίνητο όχι και τόσο δημοφιλές στο χώρο της βελτίωσης, αλλά με έναν κινητήρα απίστευτα δυνατό για τα χρόνια του.Είμαι 19 και περιμένω να βγάλω το δίπλωμα.Μετά από αυτο περιμένω το αυτοκίνητο από το μπαμπά και ύστερα καλά βοτλαρίσματα.Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ελπίζω λίαν συντόμως να βρίσκομαι κοντά σας με το κο΄μου πλέον αυτοκίνητο...
|
|
Re: Αναμένω Το Δίπλωμα |
|
08-06-06, 02:42
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Αναμένω Το Δίπλωμα
Βελτιωσιμο απο εξωτερικης πλευρας ισως να μην ειναι(οχι απο επωνυμους οικους)! Αλλα με τον 4afe κινητηρα που φορας δεν εχεις προβλημα κανενα! Υπαρχουν απειρα καλουδια για τον κινητηρα αυτον! Καλοριζικο λοιπον το διπλωμα και καλα χιλιομετρα. Προσοχη τομ πρωτο καιρο γιατι το τουτου σου ειναι μαλλον πολυ πιο γρηγορα απο τα 1,3 αμαξακια που εχουν οι σχολες οδηγων!
|
|
08-06-06, 02:49
|
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Άσε...με yaris 1000cc είμαι...τουλάχιστον είναι toyota.Πάντως είναι πολύ καλό αμαξάκι...και ο daddy το έχει στην τρίχα
|
08-06-06, 09:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Καλώς μας ήρθες Ηλία!
Καλα χλμ να έχεις!
Πρόσεχε όμως γιατί όπως είπε και ο ddeus το Αε101 δεν είναι και το καλύτερο αμάξι για να μάθεις...
Πάει πολύ και δεν συγχωρεί...
|
08-06-06, 10:39
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Καλώς ήρθες φίλε και να προσέχεις πολυ τον πρώτο καιρό ενθουσιασμού. Είναι σαν να πηγαίνεις για πρώτη φορά στη ζωή σου με γυναίκα και εκείνη να είναι περπατημένη, ξέρεις τώρα αλανιάρα. Θα σε παρασύρει σε κόλπα που τα έχεις δει μόνο σε ταινίες με αποτέλεσμα να εκτεθείς. Μόνο που στο τιμόνι φίλε μου τα πράγματα είναι επικίνδυνα πολυ, ιδίως όταν είσαι ΑΠΕΙΡΟΣ. Έχω κάνει 150,000 χλμ με 2 αυτοκίνητα δικά μου σε 10 χρόνια που έχω το δίπλωμα και μπορώ να σου πω οτι οι μ@λ@κιες που έκανα τον πρώτο χρόνο ήταν εγκληματικές. Γι αυτό λοιπόν ΠΡΟΣΕΧΕ!
08-06-06, 11:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Του 92` δεν ειναι εε90 ? ΑΕ101 νομιζω ειναι μετα το 93 ..( νομιζω.. ) ! Αντε και καλοταξιδο το διπλωμα και να προσεχεις γιατι σαν νεος στανταρ θα κανεις βλακειες οπως καναμε ολοι η τουλαχιστον εγω..και να προσεχεις τα liftback με το παραμικρο φευγει ο κωλος αλλα εχουν ωραιο κωλο μα τον ΔΙΑ! και εγω ΑΕ101 εχω liftback 1.3t .. αν εχουμε το ιδιο τελικα οτι θες ρωτα με...GLI πρεπει να ειναι 1.600..
|
08-06-06, 12:23
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
το εε90 πρεπει να εχει το παιδι! Ο κινητηρας ειναι o 4afe για το Gli 1,6. Ελπιζω να μην ειναι καρμπιρατερ μονο! Φιλε και το yaris να κρατουσες μολις μαζευες λεφτα του πετουσες τον 1,3τ apo starlet και μια χαρα θα πηγαινε! Και στο ενδιαμεσο μεχρι να τα βρεις θα ειχες και μια καλη εμπειρια στο τιμονι χεχχε !
|
|
08-06-06, 12:37
|
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Παιδιά να είστε όλοι καλά για την υποδοχή που μου κάνατε...να ξέρετε ότι επειδη και εγώ είμαι όσο ρεαλιστης και συνειδητοποιημένος μπορω, γνωρίζω τη δύναμη του αυτοκινήτου και ξέρω πως τον πρωτο καιρό δεν θέλει πολλά....(για τον φίλο LoViS) το αμάξι είναι 1.6Lt 115HP από τον κατασκευαστη με injection.[acronym:7ca1e598b1="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:7ca1e598b1] 4life
|
|
|
08-06-06, 13:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
καλως μας βρηκες φιλε, και να προσεχεις πολυ τωρα στην αρχη γιατι τα λαθη ειναι πιο ευκολο να γινουν.
Να χαιρεσαι και το κορολλακι σου. Αν δεν εχεις μεσο αυριο παμε παρεα στη συναντηση μενω Ν. Σμυρνη.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
08-06-06, 13:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Άρα είναι Αε101. Το ΑΕ92 έχει 105.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15924597 seconds (82,93% PHP - 17,07% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|