Re: Ψηφοφορια αυτοκινητων στην εκδηλωση Northclubs
Τι θα γινει ρε παιδια τωρα?
Θα συνεχιστει πολυ καιρο αυτο το βιολι?
Γιαννη με πηρες τηλεφωνο και σου απαντησα οτι οτι γουσταρεις να πεις στον Δημητρη ή βγειτε για καφε, ή βρεθειτε στην συναντηση ή οτι αλλο γουσταρεις. Αλλα δεν μου ειπες οτι εχεις βαλει μπουρλοτο εδω μεσα..... εχεις παραπονα απο τον Δημητρη?
Να τα βρειτε μονοι σας, οχι μπιχτες εδω μεσα καθε λιγο και λιγακι, αντε γιατι με αυτη την υποθεση μπαλονια μας εχουν γινει.
Το να μπαινω και αντι να ασχολουμαστε με τα corolla, μας ενδιαφερει τι κανει ο αλλος, ε σιχτηρι πια.
Ερχεσαι στις συναντησεις ειπες για 2 - 3 ατομα , ετσι δεν ειναι? γιατι ασχολεισαι με τον Δημητρη που δεν τον γουσταρεις? ασχολησου με τους αλλους ρε ΓΙαννη, ελεος πια.
Εχω παραπονα απο τον χοντρο? οταν τον δω θα τον πιασω απομερα και θα του τα πω. Οχι να βγαλουμε και τηλεβοα... ημαρτον.
Θελει κανενας αλλος να ασχοληθει και να τρεχει για το club εδω στην Θεσσαλονικη?
Ας το πει, να κατσει αυτος να τρεχει.
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ?
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!
Γιαννη θα σε παρακαλεσω στο εξης να τον αφησεις ησυχο να ασχοληθει με το club και εαν εχεις κατι να πεις σε αυτον, να το πεις ΜΟΝΟ σε αυτον.
Αν ειναι καποιος να πηγε στην συναντηση, να ειδε τα παιδια και μετα να μπηκε στο forum για να αντικρυσει τετοιους ειδους αντιπαραθεσεις, τοτε τι να πω.
Δημητρη οταν ηρεμησεις, σε παρακαλω ΕΣΥ να διαγραψεις οτι εχει σχεση με αντιπαραθεση εδω μεσα δικη σου και του Γιαννη ακι οτι αλλο εχει σχεση με αυτη. Νοικοκυρεψε το οπως εχεις κανει με το club στην Θεσσαλονικη.
Και τελος συγχαρητηρια για την Κυριακη, μακαρι και ξαναλεω μακαρι να μπορουσα να ερθω.
|