Παιδιά για σας , βρήκα το site σε μια αναζήτηση στο ιντερνετ και τρελάθηκα από την χαρά μου μια και δεν περίμενα να υπάρχει corolla club μπράβο πολλή καλή προσπάθεια .εγώ είμαι (και μένω) από το Ηράκλειο της Κρήτης και όπως είναι λογικό έχω και εγώ corolla , ένα excellence 1.4 από το οποίο είμαι ξετρελαμένος
( έχω και ένα skoda fabia 1,4 8v) είμαι λάτρεις της κόντρας και ειδικά της κόντρας σε κλειστές στροφές (είναι απίστευτο το πως μπαίνει με 160 + σε στροφές το corolla και μάλιστα μαμισιο
)όπου μέχρι στιγμής με όσα αμάξια* έχω πάει όλα τα κέρασα τσαγακι η μόνη φορά που έχασα κόντρα είναι σε ευθεία από ένα leon 1.6 125 ps το οποίο με πέρασε στα 170+χιλιομετρα και μετά δεν κατάφερα να το πλησιάσω και έφαγα 2 καρότσες
.ανώτερη ταχύτητα που έχω πιάσει είναι στην εθνική σε ελαφρός κατηφορικό δρόμο σε κόντρα με ένα golf 1.6(δεν με πέρασε αλλά ήμασταν δίπλα δίπλα) τα 208 χιλιόμετρα βέβαια έπαιρνα και άλλο αλλά ας είναι καλά το μπλόκο
.
Πάντως πιστεύω ότι αν συνεχίζαμε θα με περνούσε ANGEL
Κέρασα
Fiat stilo 1.6 sw
Golf 1,4/1,6
Skoda Octavia 1.6
Slk compressor (σε στροφες)
Astra 1.6 νέο(δεν πάει )
Astra 1.4 old(καλο αλλα δεν)
C4 1,4 (δεν παει )
Focus 1,4 old (δεν πάει)
Focus 1.6 new
106
206
307
Καθώς και με διάφορα αγροτικά με τα 133- 170 άλογα τα οποία είναι για τα μπάζα
Με κέρασαν
leon 1.6 125hp
Πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι απλά υπάρχει διαφορά κλάσεως με τα άλλα αμάξια