Να πω κι εγώ με την σειρά μου ότι όντως χάσαμε λίγο τους χρόνους και έτσι έγιναν βιαστικές αλλαγές στο αρχικό πρόγραμμα και θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν ορισμένοι (όσο μεγαλώνω μαθαίνω). Το θέμα είναι ότι πέρασα υπέροχα και ελπίζω το ίδιο να αισθάνονται και οι υπόλοιποι. Η παρέα δεν ήταν μεγάλη (είχαμε και πολλές ατυχίες της τελευταίας στιγμής Γιάννη περαστικά ρε φίλε ελπίζω όλα να πάνε καλά) αλλά ήταν πολύ καλή. Να ευχαριστήσω τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη για την συμμετοχή τους και την καλή διάθεση (είστε όλοι υπέροχα τρελοί) και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. Να ευχαριστήσω επίσης τα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή, Τρίκαλα, Βόλο, Καρδίτσα (γεια σου ρε Ηρακλάρα) αλλά και Λαμία, που με την συμμετοχή τους έδειξαν ότι η προσπάθεια που γίνετε από το COROLLACLUB έχει ανταποκριτές και σε αυτές τις περιοχές και ελπίζω ότι την επόμενη φορά θα είμαστε περισσότεροι.
Υ.Γ. θα ήθελα να προτείνω αλλαγή του σήματος του club με την παρακάτω υπέροχη εικόνα
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com