Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Re: Παράπονα..μηχανικά! |
 |

09-04-06, 16:35
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Παράπονα..μηχανικά!
Ηρακλη και να τουρμπισεις το 13αρι μοτερ ποσα να παρεις?παντως οχι οσα το μαμα τουρμπο μοτερ και εξαλλου μια μετατροπη ειναι παντα μετατροπη!!Επειδη μεταει το νερο εξω δεν σημαινει πως εχει προβλημα.Προβλημα ειχε το δικο μου που εκαιγε λαδι σαν τρελο και αυτο επειδη ειχαν σπασει πιστονια στα ελατηρια λαδιου.Εδω εμενα τοιναζει τα καλωδια του πολλαπλασιστει για πλακα ρε και μενω με νεκρο αμαξι και ψαχνομαι.
 |

09-04-06, 17:00
|
 |
|
|
Περιοχή:
Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p="
Τι προβλημα ειχε το δικο σου?
|
Ηταν λυσασμενο οπως λεει κ ο Ηρακλης. Αντι να το λυσω με το που το πηρα να του κανω ελεγχο για να δω τι παιζει το εβαλα κ εφυγα! Αν το ειχα δει θα το γυρναγα πισω κ δεν θα εστρωνα μεχρι προχτες!!!

09-04-06, 22:08
|
 |
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
παιδια η μετατροπη ειναι ρισκο αν εισαι τυχερος εχει καλος αν οχι βραστα εγω παντος παρα τις (χαρες) που μου εχει δωση το 20ν που διχνει καλο μεχρι τωρα δεν θα εκανα μετατροπει
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|

09-04-06, 22:47
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
ρε παιδιά τι λετε? όχι στις μετατροπές? και τότε πως θα χαρόυμε λίγο? με τα 88 άλογα μας? αν κάνεις μετατροπή πάει να πει ότι θα ψάχνεσαι λίγο και φυσικά δεν θα έχεις την αξιοπιστία του μαμά! φίλε lovis μην ανυσυχεις! λίγο υπομονή και όλα θα πάνε καλά και... φταρνίζοντας! 
|
 |
 |

09-04-06, 22:51
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Εγω σας ειπα,σταματηστε να αγοραζετε τα χρεπια απο japan,κατα 80% τα εχουν πιει το αιμα,αφου ηθελες turbo γιατι δεν εφτιαχνες το δικο σου μοτερακι(οπως ισως κανω εγω)εχω χιλιους δυο λογους που στο λεω αυτο.Πηγενετε να γλυτωσετε καποια χρηματα αγοραζοντας το ετοιμα,αλλα στην ουσια το πληρωνετε διπλα στις επισκευες,+το αγχος+το τρεξιμο++++++ χιλια δυο μειονεκτηματα.
Ποσο το πληρωσες το μοτερ και ποιο ειχες πριν;
|
συμφωνώ! εγώ όταν μαζέψω τα μαρούλια, θα τα πάρω όλα καινούργια από τουοτα. όχι έτοιμο μεταχειρισμένο turbo Μοτερ.ίσως να σου πάει παραπάνω αλλά δεν θα έχεις τα προβλήματα που έχετε lovis kai βασίλη, έχουμε και οικογενειακό καλό φίλο μηχανικό με εξουσιοδοτημένο Τουοτα.[/list]
|
 |
 |

09-04-06, 22:54
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
 |

09-04-06, 23:37
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Μαλλον δεν καταλαβατε τι ειπα.Ας πουμε οτι εχω ενα corollaki με 13αρι μοτερακι και 88 αλογατακια και δεν μου φτανουν,σωστα;Ειμαι fan τις τουρπινας(εχει αλλη χαρη η πο@τ@ν@)αλλα δεν θελω να ανεβω κυβικα.Οι λυσεις ειναι δυο ενα χρεπομουτερο απο glanza ετοιμο(τρομαρα μας,ετοιμο, αλλα για τα μπαζα,οπως το 90% των ετοιμων εργοστασιακων μοτερ) η τουρπισμα στο δικο μας.
Τουρπιζοντας το δικο μας το μοτερ εχουμε ενα σωρο πλεονεκτηματα:
1)Ξερουμε το μοτερ μας,δηλαδη το ιστορικο του και την χρηση του.
2)Επιλεγουμε εμεις το υλικα που ειναι κατα 200%καλυτερα απο το εργοστασιακα.
3)Και το σημαντικοτερο ειναι ολα Κ Α Ι Ν Ο Υ Ρ Γ Ι Α,απο τουρπινες, σκαστρες κ.α και οχι ξεσκισμενα.
Παμε τωρα στο χρεπι:
Εχοιμε κατεβασει το ωραιο μοτερακι(μ@λ@κι@ μας)για να βαλουμε το χρεπι σωστα;
Eξατμιση δεν θελουμε;Θελουμε.Εξατμιση θα φτιαξουμε και στο δικο μας.
Το χταποδι ειναι για τα μπαζα το εργοστασιακο, χωρια που θα εχει τα μαυρα του τα χαλια,οπως και η τουρπινα.Αρα αργα η γρηγορα τουρπινα θα χρειαστουμε.
Ισοπαλια μεχρι τωρα.
Το μοτερακι δεν θα το ανοιξουμε για να το ελενξουμε,οποτε την φλαντζα την εχουμε σιγουρα,για να μην πω τα αλλα που πιθανων να χρειαστει.
Παλι ισοπαλια,γιατι και το ατμοσφαιρικο το ανοιγουμε για να κατεβασουμε συμπιεση.Το μονο παραπανω που θα χρειαστουμε στο ατμοσφαιρικο ειναι ενα η δυο εχτρα μπεκ και ενα παραληλο εγκεφαλακι.
Ωραια λοιπον να το χαιρομαστε το ετοιμο το μοτερακι μας,που το πηραμε μεν ετοιμο και μας κοστισε πιο φθηνα απο οτι θα φτιαχναμε το δικο μας,αλλα στην πορεια μας βγηκε ξυνο και με τα διπλα και η ιστορια αυτο διχνει.
Εμενα το δικο μου το μοτερ ειναι σε υπερ αριστη κατασταση,τι με συμφερει να το τουρπισω η να βαλω 4A-GZE.Mε το GZE εχω 175 αρρωστα αλογα ενω με το δικο αυτα τα εχω για χαβαλε με 8.9 συμπιεση και 0.5bar φουλ αξιαπιστα.Με 700ευρω βαζω σφυρυλατα και 1.0barκαι εχουμε 220+ που ουτε στον υπνο δεν τα βλεπει ο GZE.
 |

09-04-06, 23:43
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Πολυ απλα τα λες Ηρακλη και δεν ειναι ετσι...
Καταρχας δεν ειναι χρεπια ολα.Ειναι μεταχειρισμενο αυτο φτανει.
700Ε σφυρηλατα?μαλλον θα εννοεις μονο πιστονια δεν εξηγητε αλλιως η τιμη.Εργατικα δεν θα παρουν??Παραλληλος με 2 εξτρα μπεκ ε?μμμμ ποιος θα τα ρυθμισει??Πολυ μπλεξιμο ηδη..
Στο 1 μπαρ θα παρεις 110 αλογα πανω???και αυτο χλωμο το βλεπω και οι μπιελες δεν αντεχουν.Το μαμα τουρμπατο μοτερ φτιαχνεται καλυτερα απο οτι το ατμοσφαιρικο(μιλαω για τα 13αρια που ξερω και γενικα αυτο ισχυει κατα κανονα)
Υ.Γ.
Εχω δει καμποσα 4Α μοτερ τουρμπο και παιζουν ολα στα 250 με 270 και αυτα με τα παντα πανω και με 28αρες τουρμπινες.. τοσα φτανουν και τα "χρεπια" τα 13αρια...
|
 |

10-04-06, 09:08
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
toyota mania χοντρα τα λες..... Δεν ειναι ολα με το ζυγι. Μπορει να βρεις τροπετο ιαπωνιας, που να ειναι μπιμπελο.
Δικο σου θεμα ειναι να το τσεκαρεις-ψυχολογησεις σε κατασταση ειναι μεσα, απο την εξωτερικη του εμφανιση, καπακι βαλβιδων, καρτερ βγαλσιμο, ενα ενδεικτικο κομβιο στον 3ο μακρυτερα απο την αντλια λαδιου κυλινδο. (ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ).
Made in Greece δουλειες, ειναι 2 τυποι.
1τυπος--- Φθηνοδουλεια , να το παρει ο πελατης, να σπασει μετα απο κανα μηνα.
2τυπος--- καλη δουλεια, αλλα θελει και ο αλλος τρελα λεφτα.
Γι'αυτο παρτε το χαμπαρι. ΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΤΕΛΟΣ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ,ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
ΜΙΑ ΗΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ.
ΜΙΑ ΑΔΟΚΙΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ "ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΟΡΙΣΕΣ!".......
Φωναζω, για να το δουν περισσοτεροι, να μην χαλασουνε τα λεφτακια τους αδικα.
Τoyota mania, δεν γραφω για σενα, ΟΚ? Απλα ειναι κατι που το φαγαμε με το κουταλι. 4 GARETT T03, A/R 0,45 με σπασμενα μαντεμια,και μια (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) mitsubishi TE-05. Tα σιχαθηκα!
 |

10-04-06, 09:29
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Πολυ απλα τα λες Ηρακλη και δεν ειναι ετσι...
Καταρχας δεν ειναι χρεπια ολα.Ειναι μεταχειρισμενο αυτο φτανει.
700Ε σφυρηλατα?μαλλον θα εννοεις μονο πιστονια δεν εξηγητε αλλιως η τιμη.Εργατικα δεν θα παρουν??Παραλληλος με 2 εξτρα μπεκ ε?μμμμ ποιος θα τα ρυθμισει??Πολυ μπλεξιμο ηδη..
Στο 1 μπαρ θα παρεις 110 αλογα πανω???και αυτο χλωμο το βλεπω και οι μπιελες δεν αντεχουν.Το μαμα τουρμπατο μοτερ φτιαχνεται καλυτερα απο οτι το ατμοσφαιρικο(μιλαω για τα 13αρια που ξερω και γενικα αυτο ισχυει κατα κανονα)
Υ.Γ.
Εχω δει καμποσα 4Α μοτερ τουρμπο και παιζουν ολα στα 250 με 270 και αυτα με τα παντα πανω και με 28αρες τουρμπινες.. τοσα φτανουν και τα "χρεπια" τα 13αρια...
|
Ποσο παιζουν το 13αρια!!!!! αυτα σπανε και μαμα με 135 αλογα, τρομαρα τους,για μια εβδομαδα βγαζουν και 300.Ας βρεθει ενας να μου πει που να εβαλε turbo μοτερ και για ενα χρονο δεν χρειαστηκε να παει σε μαστορα  .Φιλου starlet gtπου το παει σαν ταξι εχει σπασει πιστονι και τωρα προσφατα εκαψε φλαντζα,ενω δυο μετατροπες που ξερω(απο ατμοσφαιρα σε τουρπο)χωρις σφυρυλατα μονο με χαμηλωμενη συμπιεση ζουν και βασιλευουν.Φιλος σε focus 1.8 με μαμα εντοσθια δουλευει 1.0 με 1.2over, να δουμε ποσο θα κρατησει εχει κανει πανω απο 3.000 χιλ σκισμενα(καθε βραδυ κοντρες)και το αυτοκινητο δουλευει τελεια.Το να ρυθμισεις εναν παραλληλο ειναι παιχνιδακι για εναν εμπειρο μηχανικο και ποιο ευκολο απο το απο το να ξηλωσεις την δικια σου πλεξουδα και να βαλεις αλλη.Βαριεμαι να γραψω αλλα  ,απο κοντα σιγουρα θα τα λεγαμε καλυτερα.
Υ.Γ Με το 1.8 ριξαμε με ρολλαριστες 2ερες σε FOCUS RS 2 ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάχνω Μηχανικό |
Afnomageiras |
ΕΔΩ ΕΠΑΡΧΙΑ |
4 |
07-02-06 08:11 |
Page generated in 0,24021101 seconds (81,46% PHP - 18,54% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|