Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
Σε Διλημμα.... |
|
07-04-06, 22:12
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ATHINA_Lamia (Foititis)
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σε Διλημμα....
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ CLUB ΣΑΣ...ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ STARLET TURBO 12V ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ,""ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΒΕΖΗΝΕΣ&ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΗ"",ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ..ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ,ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ,ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4500ΕΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ SWIFT GTI ή [acronym:a75f2a1fc9="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:a75f2a1fc9] E10 3ΘΥΡΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΟΙΜΗΣΗ ΠΟΥ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΝΑ'ΧΕΙ A/C ΚΑΙ ΑΠΟ EXTRA ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ "ΚΑΠΩΣ" ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΗΡ ΑΠΟ ΤΟ TURBAKI ΜΟΥ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....................ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ Γ*&^#@ΝΑ ΤΑ EURO ΤΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ......
|
|
Re: Σε Διλημμα.... |
|
07-04-06, 22:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Σε Διλημμα....
Εγω θα σε βαλω σε μεγαλυτερο διλλημα!!
|
07-04-06, 23:06
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ATHINA_Lamia (Foititis)
|
|
ΤΟ ΣΤΑΡΛΕΤΑΚΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ?
|
07-04-06, 23:53
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
Καλωςήρθες φίλε! αν είναι αυτό που νομίζω άστο καλύτερα, πρέπει να βγάζει καμια 300άρα!
|
|
|
08-04-06, 01:53
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ATHINA_Lamia (Foititis)
|
|
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ JIMBO....ΑΜΑ ΕΙΧΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΟΓΑ!!!
|
|
|
08-04-06, 10:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
16ν ειναι και δουλευει στο 1 μπαρ με 28αρα(225 αλογα με μπλοκε!)
08-04-06, 11:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Φίλε αν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία γιατί φαίνεται ότι φωνάζεις. Πραγματικά δύσκολη η επιλογή σου και λίγα τα χρήματα που διαθέτεις για να βρεις ένα καλά εξοπλισμένο αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση. Είναι γλυκό το γκάζι, ξανασκέψου το.
|
08-04-06, 12:15
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
φίλε με αυτά τα λεφτά δεν θα βρεις κάτι πιο γρήγορο και αξιόπιστο! συμφωνώ απόλυτα με τον gorillas. και το 101 που θες, το 1300 η το 1600 νομίζεις ότι θα πηγαίνει καλά σε σχέση με αυτό που έχεις τώρα? εγώ θα το κυκλοφορούσα λιγότερο αν είχα χρηματικό πρόβλημα! το προτειμώ από το να το πουλούσα
|
|
|
08-04-06, 14:27
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ATHINA_Lamia (Foititis)
|
|
Άν είχα το 16ν ΕΡ82 δεν υπήρχε περίπτωση να το δώσω τόσο εύκολα....Το δικό μου είναι κάπως παλιό (χρονολογικά) και το δίνω τώρα που μπορώ να πάρω κάποια λεφτά....Ασε που με ζαλίζει ο πατέρας μου!!Αν είχα λεφτά να το σενιάρω μοτερικά & να του βάλω ενα Α/C δεν θα το έδινα!!!!Όσο για την Ε10 που λέω συνέχεια υπάρχουν βλέψεις για αργότερα...Αν πάρω κάτι αλλο τελικά φυσικό είναι να μην έχω τις απαιτήσεις του starlet μου...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15171599 seconds (80,22% PHP - 19,78% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|