Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-02-06, 12:00
popol@ros Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
popol@ros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Popol@re που είναι το περίεργο?Στις στοφές με 200+ πρώτο λόγο έχουν τα @@ σε αυτοκίνητα με διαφορές τύπου TS(με KW) -TypeR, με normal οδηγούς και όχι οδηγούς αγώνων που θα τα στρίψουν στο όριο σε αυτά τα km/h. Επίσης μην είσαι απόλυτος για τον ημιάκαμτο και τα διπλά ψαλίδια γιατί έχουμε δει εφαρμογές και των 2 να αντιστρέφουν την θεωρία . Τέλος ο ημιάκαμπτος στο Corolla της C-one έκανε καλύτερο χρόνο από αρκετά βελτιωμένα Type-R σε στοφιλίκι (best motoring hot version Japanese Muscle)...

-οπως????

-περα απο την αποτελεσματικοτητα σε μια αναρτηση , κοιτα και τον παραγοντα αισθηση.... (που στην τελικη αυτο ειναι που μετραει)

-για το best motoring , θα ηθελα να δω τα specs των δυο αυτοκινητο και γιατι οχι το βιντεακι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-02-06, 12:53
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 254
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
H ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ένα TS με ανάρτηση απο ένα TYPE-R μαμά,το TS πιστέψτε με είναι πολύ καλύτερο.Τα έχω οδηγήσει και τα δύο για αρκετά Km και έχω και TS.Ναι μεν το HONDA έχει ψαλίδια πίσω αλλά αν δείτε τα joins και τα silent blocks που στηρίζεται το ψαλίδι είναι τελείως της πλάκας.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν ταλαντώσεις του πισω μέρους σε στροφές με μελάλες ταχύτητες γι αυτό και όσοι έχουν ψαχτεί με τα HONDA αλλάζουν τα joins και φιάχνουν αλουμινιου χειροποίητα.Εξάλλου τα TS είναι ένα γρήγορο οικογενιακό απο αναρτήσεις και τροχούς,και το HONDA ένα sport hachback.Με ανάρτηση και 17" ζάντες το TS γίνεται ίδιο προς σύγκριση και θα έλεγα καλύτερο υπο ορισμένες συνθήκες.
Παλιά 27-02-06, 12:58
popol@ros Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από s.nikolopoulos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
H ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ένα TS με ανάρτηση απο ένα TYPE-R μαμά,το TS πιστέψτε με είναι πολύ καλύτερο.Τα έχω οδηγήσει και τα δύο για αρκετά Km και έχω και TS.Ναι μεν το HONDA έχει ψαλίδια πίσω αλλά αν δείτε τα joins και τα silent blocks που στηρίζεται το ψαλίδι είναι τελείως της πλάκας.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν ταλαντώσεις του πισω μέρους σε στροφές με μελάλες ταχύτητες γι αυτό και όσοι έχουν ψαχτεί με τα HONDA αλλάζουν τα joins και φιάχνουν αλουμινιου χειροποίητα.Εξάλλου τα TS είναι ένα γρήγορο οικογενιακό απο αναρτήσεις και τροχούς,και το HONDA ένα sport hachback.Με ανάρτηση και 17" ζάντες το TS γίνεται ίδιο προς σύγκριση και θα έλεγα καλύτερο υπο ορισμένες συνθήκες.

γιατι δεν το κανεις μια προταση σε ενα ελληνικο περιοδικο???? μια τοσο απλη συγκριση, πιστευω μπορει να γινει..... (και δεν το λεω ειρωνικα....)

αν και νομιζω οτι μονος σου το ειπες : Εξάλλου τα TS είναι ένα γρήγορο οικογενιακό απο αναρτήσεις και τροχούς,και το HONDA ένα sport hachback.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-02-06, 13:41
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από popol@ros";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:

γιατι δεν το κανεις μια προταση σε ενα ελληνικο περιοδικο???? μια τοσο απλη συγκριση, πιστευω μπορει να γινει..... (και δεν το λεω ειρωνικα....)

αν και νομιζω οτι μονος σου το ειπες : Εξάλλου τα TS είναι ένα γρήγορο οικογενιακό απο αναρτήσεις και τροχούς,και το HONDA ένα sport hachback.
Νομίζω ότι ο φίλος, μας μετέφερε την ταπεινή γνώμη του, καθώς έχει οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα, και βρίσκει ποίο βολική την TS, τι άλλο να κάνει για να σε πείσει ?

Κατα την δικία μου ταπείνη γνώμη πας να αποδείξεις κάτι στο όποιο δεν έχεις εμπειρία.
Παραπάνω γράφεις ότι το 1400, 1600 τι διαφορά μπορεί να έχει από την TS, έγω που είχα 1600 πριν πάρω την TS μπορώ να σου πώ τεράστια.
Μην μου πεις από τι, και πως, απλά όταν οδηγήσεις και τα δύο το καταλαβαίνεις.
Η ts η δικία μου έχει βελτιωθεί πολύ, σε σημείο να με κάνει να νιώθω ασφάλεια.
Μπορεί εσύ να οδηγήσεις την TS και να πεις τι κουβάς είναι αυτός, και αυτό είναι σεβαστό.

Καλό είναι να δοκιμάσεις και μετά να προσπαθείς να βγάλεις κάποιο χαζό με φράσεις όπως ... τα πιστεύετε αυτά που λέτε

Φιλικά Γιώργος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-02-06, 15:26
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 450
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
TO neo civic typr-r einai na bgei to f8inopwro.2000cc me 250hp!!!

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-02-06, 15:55
popol@ros Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από popol@ros";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:

Νομίζω ότι ο φίλος, μας μετέφερε την ταπεινή γνώμη του, καθώς έχει οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα, και βρίσκει ποίο βολική την TS, τι άλλο να κάνει για να σε πείσει ?

και επειδη ρε αδερφε βρισκει πιο βολικη την TS πρεπει να τον ακουσω??? καθαρα προσωπικη του αποψη ειναι και φυσικα απολυτος σεβαστη....την δεχομαι και απλα την κραταω...

Κατα την δικία μου ταπείνη γνώμη πας να αποδείξεις κάτι στο όποιο δεν έχεις εμπειρία.
Παραπάνω γράφεις ότι το 1400, 1600 τι διαφορά μπορεί να έχει από την TS, έγω που είχα 1600 πριν πάρω την TS μπορώ να σου πώ τεράστια.

θα μπορουσα καλιστα να σου πουλησω προλογο και να πω οτι τα εχω οδηγησει και τα δυο....... βλεπεις οτι δεν το εκανα και ημουν ξεκαθαρος μαζι σου.....
οσο αναφορα για την λεξη τεραστια μαλλον θα κρατησω τις προσωπικες μου επιφυλαξεις (αν δεν σε πηραζει φυσικα)

Μην μου πεις από τι, και πως, απλά όταν οδηγήσεις και τα δύο το καταλαβαίνεις.
Η ts η δικία μου έχει βελτιωθεί πολύ, σε σημείο να με κάνει να νιώθω ασφάλεια.
Μπορεί εσύ να οδηγήσεις την TS και να πεις τι κουβάς είναι αυτός, και αυτό είναι σεβαστό.

καθε αυτοκινητο μπορει να βελτιωθει , η ουσια ειναι ομως μεχρι πιο και τι βαθμο.... μην το ξεχνας αυτο.... μονο σου ειπες , οτι πλεον σαν ανθρωπος / οδηγος νιωθεις ασφαλεια και τελικα αυτο το αποτελεσμα σε καλυπτει...... οποτε που εχουμε το προβλημα/διαφωνεια

Καλό είναι να δοκιμάσεις και μετά να προσπαθείς να βγάλεις κάποιο χαζό με φράσεις όπως ... τα πιστεύετε αυτά που λέτε

υπαρχουν μερικα πραγματα που φαινονται σε ενα αυτοκινητο.....υπαρχουν πραγματα που σου μιλανε ακομη και αν δεν το οδηγεις.....

ακομη πιο φιλικα
γιαννης
και μην ξεχνας οτι κανουμε διαλογο, και δεν ειμαστε σε διαμαχη

Φιλικά Γιώργος
Απάντηση με παράθεση
Re: Corolla TS Vs Type-r
Παλιά 27-02-06, 16:16
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 284
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Να προσθεσω και εγω οτι η διαφορα απο ενα 1.6 corolla και TS μαμα παντα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ οπως πολλυ σωστα ειπωθηκε απο τον φιλο hatzidi2.

Μονο και μονο τις αντιστρεπτκες μπρος πισω να βαλεις το αμαξι μεταμορφώνεται. Εκει ειναι και η μεγαλη διαφορα των TS με τα απλα.

Αν μιλαμε δε για το facelift εκει η διαφορα ειναι χαοτικη. (απο δω και περα ειναι υποθεσεις...δεν εχω f/l)

Πιστευω πως η εξελιγμενη αναρτηση με το rebound-spring (δεν ξερω τι και πως ακριβως αλλα το διαφημιζανε) μαζι με το χαμηλωμενο αμαξωμα.. τις μπαρες θολων μπρος πισω... το ποιο αμεσο τιμονι με τις 3.1 στροφες και το εξελιγμενο κιβωτιο (που μαλλον κατα Jim192 φοραει μαμα το quickshift)... ολα αυτα μαμα...
Νυχτα με την μερα με ενα απλο 1.6

Αλλα οπως και να εχει ο καθενας με τις επιλογες του.

Φιλε popolore προσπαθησες να πας με το ταπερ γρηγορα σε στροφιλικη? Να δουλευεις το μοτερ 6-8 συνέχεια?

Εγω με το TS καμια φορα που κανω καμια "ειδικη" βολτα και ωρες ωρες ευχαριστω την μαμα toytota για τα TRC και VSC (ειδικα το TRC δουλευει υπερωρίες οποτε τρεχω σε στροφες). Ειδικα οταν το ειχα πρωτοπαρει.... τα λαθη ερχονταν το ενα μετα το αλλο. Τα ηλεκτρονικα ηταν παντα παρων πολλυ πριν φτασω στο οριο και με σταματουσανε.
Καμια φορα σκεφτομαι τι θα εκανα σε αναλογη περιπτωση χωρις αυτα.... και μαλλον η απαντηση ειναι οτι θα βρισκομουν σε κανα χαντακι.

Δεν εχω οδηγησει ταπερ αλλα δεν πιστευω να ειναι ποιο φιλικο. Το σιγουρο ειναι οτι δεν εχει κανενα ηλεκτρονικο βοηθημα.
Παλιά 27-02-06, 16:23
popol@ros Offline:
Μέλος

θα σταθω μονο στην τελευταια φραση σου.......και θα πω οτι εκει ειναι η μαγκια της χοντα...... καταφερε και κατασκευασε ενα αυτοκινητο με σωστα σχεδιασμενο πλαισιο, μια σωστα ρυθμισμενη αναρτηση ετσι ωστε να μην χρειαζεται να βαλει ηλεκτρονικα πανω........ και κατα την ταπεινη μου αποψη , εκει ειναι η μαγκια.....να μπορει το αυτοκινητο να κατεβαζει τη δυναμη κατω και φυσικα να την αξιοποιει ο οδηγος χωρις να βασιζετε στον απο μηχανης θεο..........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-02-06, 16:57
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 504
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παίδες, χωρίς να θέλω να φανώ κακός δεν ανοίγετε άλλο τόπικ για το συγκεκριμένο θέμα???

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-02-06, 16:59
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 852
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Το ξερω Αντωνη απλα ασε να μου πει την απαντηση του το παληκαρι και σβηστα(αν δεν βαριεσαι να τα μεταφερεις!)

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
NikiforosGT corolla turbo EE111 Greedy RS type NikiforosGT Videos 53 02-12-10 18:44
DIY Rebuild your ebay Greddy type-s/rs bov NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 17-09-10 19:33
corolla ts vs civic type r trelokomio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 33 12-02-08 23:31
t-sport / type r elpis OFF TOPIC 14 01-10-06 03:01

Page generated in 0,18334198 seconds (81,06% PHP - 18,94% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com