Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Γυναίκες Οδηγοί!!! |
|
28-11-05, 14:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Γυναίκες Οδηγοί!!!
Πιστεύω οτι το club έχει οριμάσει αρκετά και είναι σε θέση να πραγματευτεί ενα τόσο σηματικό θέμα που μαστίζει τους Ελληνικούς δρόμους....τις γυναικες οδηγούς...
Λένε οτι είναι πιο προσεκτικές, λέω οτι φοβούνται υπερβολικα
Λένε οτι στατιστικα εμπλέκονται σε λιγοτερα ατυχήματα, λέω οτι εμέσα προκαλούν πάρα πολλά.
Λένε οτι εμεις οι αντρες είμαστε υπερβολικοί, λέω οτι απλά δεν τους πάει να κρατάνε τιμόνι....!!!
disclaymer (για να μην μας πάρουν με τις πέτρες): Οι απόψεις που ανέφερα και πιθανως θα αναφέρω στο μέλλον, δεν απευθύνονται ούτε σκιαγραφούν το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού (δεν εχω προβλημα με αυτές που δεν οδηγάνε, πλάκα κανω). Σίγουρα υπάρχουν και γυναίκες που οδηγούν πολύ καλά και αποτελούν φωτεινες εξαιρέσεις, άξιες αναφοράς. Στο πάρον όμως topic, θα ασχολιθούμε με ΟΛΕΣ τι υπόλοιπες!!! χεχεχε
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
28-11-05, 14:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Προβλέπω να ανάβουνε τα αίματα...
Πάντως το δικό μου σχόλιο είναι ότι το μεγάλο πρόβλημα που έχουν οι γυναίκες είναι ότι δεν μπορεί να τους γίνει το αυτοκίνητο προέκταση των χεριών και των ποδιών τους (εννοώντας ότι δεν μπορούν να μπουν στο πετσί του ρόλου). Πάντα θα βλέπουν και θα χειρίζονται το αυτοκίνητο όπως το μίξερ τους ή την ηλεκτρική σκούπα...
|
|
Re: Γυναίκες Οδηγοί!!! |
|
28-11-05, 16:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Γυναίκες Οδηγοί!!!
Εγώ πάλι θα πω το εξής......
Εγώ με φίλη μέσα και διαδραματίζεται η παρακάτω σκηνή....:
O Γιάννης κατευθύνεται για το βενζινάδικο, πριν απο αυτό θέλει να βγάλει τα λεφτά απο την τσέπη, οπότε κόβει αρκετά, μέχρι τα 20χλμ. Είμαστε μια ευθεία πριν το πρατήριο, και τις λέω :
Γιάννης - Κράτα λίγο το τιμόνι..
Η φίλη μου το κρατάει... (Θυμίζω ότι πάω δεν πάω με 20χλμ)
το αυτοκίνητο λοιπόν αρχίζει να κόβει προς τα δεξιά αργάαααα-αργάαααααα
Δεν παρατηρώ καμία αντίδραση. Ε τι λέω, που θα πάει... θα στρίψει....
Συνεχίζει το αυτοκίνητο, και έχει στοχεύσει κολώνα πλέον. Πλησιάζουμε απειλητικά πλέον! Εξακολουθώ να μην βλέπω καμία αντίδραση!!!!! yell Τραβάω το χέρι απο την τσέπη και πιάνω το τιμόνι και στρίβω την ύστατη στιγμή... οπότε κι εγώ απορημένος ρωτάω :
Γιάννης - Μα καλά δεν την βλέπεις την κολώνα? Γιατί δεν έστριψες το τιμόνι?
Φίλη - Μα εσύ μου είπες να το κρατάω!!!!! Δεν είπες να στρίψω!!!! yell yell yell
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
28-11-05, 16:59
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
θεος φυλαξει απο γυναικες οδηγους. η ελενα να δειτε οδηγημα που κανει. και απορω πως της εδωσαν το διπλωμα. μια μερα που σουρωσα ομως με πηγε σπιτι αλλα το πηγαινε τερμα γμτ yell
|
28-11-05, 18:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γερακας Αττικης
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρε παιδια καλα τα λετε ολα αλλα δεν αναφερετε την ηλικια της γυναικας Οδηγου-Χαρου.
Οταν ειναι μικρες φοβουνται να πιασουν τον λεβγιε γιατι εχουν κακα προηγουμενα με το φαλικο του σχημα ή τους αρεσει η υφη του και του δινουν και καταλαβαινει στο σημειο που να τρεχουν σαν τρελες για να το πιανουν συχνοτερα.Προσπεραση φλας και αλλα χρησιμα βοηθηματα εχουν περασει σε δευτερη μοιρα.
Οταν ομως η γυναικα εχει περασει τα 30 ειναι οι βασιλισες του δρομου.Μουτζες βρισιες και σχολια του στυλ Μ@λ@κες αντρες ειναι το στανταρ στο λεξιλογιο τους (Ασχετα οτι αμα φαω μουτζα ενω δεν φταιω και κατεβαινω στο φαναρι να την ξεμαλιασω βαζει τα κλαμματα και πεταει 200 συγνωμη)
Μετα τα 47 ομως ειναι οτι στον διαολο το λιβανι απο μακρια και αγαπημενοι γιατι αν πιασει την λωριδα με 40 δεν παει να εχει γινει ουρα 10 χιλιομετρων απο πισω της δεν αλλαζει ο κοσμος να χαλασει,φρενα στο πουθενα γιατι ξεχασε τα χαπια της ή το ραντεβου για λιφτινγκ και εγω δεν ξερω τι ειναι τα στανταρ....
Οχι αν διαφωνητε τα παιρνω πισω...............
|
|
|
28-11-05, 19:01
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Eγω περιμενω απαντηση απο την νεφελη στο topic. Αν και το συγκεκριμενο κοριτσακι νομιζω οτι δεν ειναι σαν τις αλλες γυναικες οδηγους. Γι αυτο αλλωστε γραφει και sto forum. Ειρηνη πες μας την αποψη σου. Εγω βρεθηκα καποια στιγμη στο αμαξι συμφοιτητριας που καταφερε να καβαλησει πεζοδρομιο αφου το ΑΤΟΣ της πεταξε κωλο με 20χιλ/ωρα διασχιζοντας μια στογγυλη πλατεια. Φανταστειτε οτι σαν συνοδηγος το καταλαβα οτι το αμαξι φευγει απο την πορεια του της το λεω και αυτη φυσικα δεν εκανε τιποτα με αποτελεσμα να το φαμε το πεζοδρομιο
|
|
|
|
28-11-05, 20:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Εγω πιστευω οτι δεν ειναι η διαφορα στον αντρα ή στη γυναικα....η διαφορα στον καλο οδηγο ειναι η θεληση....αλλο να παρεις διπλωμα 18 κ μια μερα επειδη εισαι μουρλος με την οδηγηση κ το τιμονι κ αλλο να αναγκαστεις να παρεις διπλωμα μονο για να μετακινεισαι κ οταν οδηγας πραγματικα να το θεωρεις βαρετο....ετσι λοιπον υπαρχουν κ οι αντρες που οδηγανε χειροτερα απο αυτες τις γυναικες κ οι γυναικες που οδηγανε καλυτερα κ απο οδηγους αγωνων....τη διαφορα ξαναλεω οτι την κανει η θεληση....κ αν θελετε κ κατι αλλο...οι γυναικες συμφωνα με ερευνες που εχουν γινει οδηγουν καλυτερα στην πολη απο τους αντρες διοτι κανουν καλυτερο focus....
Τελος εχω να πω,πριν πειτε οτιδηποτε για την Νεφελη λαβετε υποψην σας οτι το βραδυ κυκλοφοραει στα λιμανακια.........κ μη σας βρει δικαιολογια οτι μενει εκει κοντα γιατι το παρκινγκ του πεταλου δε νομιζω να ειναι το παρκακι της γειτονιας της....τα λεω καλα Νεφελιτσα????
|
28-11-05, 21:07
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ναι αλλα υπαρχουν και απιαστες γυναικες οδηγοι που τις χαιρομαι ειλικρινα. ειδικα αν οδηγουν μηχανες . τις χαιρεσαι να τις βλεπεις ρε παιδι μου!!!!
28-11-05, 22:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Αληθινό σκηνικό σε διασταύρωση της Πάτρας.
-Εκείνος: Μωρό μου κοίτα δεξιά, έρχεται κανένα αυτοκίνητο;
-Εκείνη: Όχι αγάπη μου, δεν έρχεται.
Εκείνος ξεκινά και...
του καρφώνεται ένα ΜΗΧΑΝΑΚΙ από δεξιά!!!!!!!!!!!
(που το παράξενο, αν έρχεται αυτοκίνητο ρώτησε εκείνος......)
Βέβαια αυτό κανονικά πάει σε topic "Γυναίκες συνοδηγοί"
|
29-11-05, 10:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εντάξει... σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και εξαιρέσεις. Το θέμα είναι ότι για τους άντρες οι εξαιρέσεις είναι οι κακοί οδηγοί ενώ για τις γυναίκες ισχύει το αντίθετο...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17074299 seconds (80,89% PHP - 19,11% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|