Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Αμορτισερομετρηση |
|
22-11-05, 13:46
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αμορτισερομετρηση
Παιδια θελω την βοηθεια σας.Προχθες πηγα το αυτοκινητο (ε-12 1400) για service των 45000 χλμ και αφου ολα εγιναν σωστα τους ζητησα να μου κανουν μια αμορτισερομετρηση να δω που βρισκομαι.Η αναρτηση (αμορτισερ-ελατηρια)ειναι μαμα και μπορω να πω πως δεν τα καταπονω ιδιαιτερα.Εγινε λοιπον το εξης παραδοξο.Τα μπροστινα αμορτισερ εδειξαν 87% το αριστερο και 88% το δεξι σε αντιθεση με τα πισω που ηταν 47% yell το ενα και 45% yell το αλλο.Πως ειναι δυνατον τα πισω να επεσαν τοσο πιο πολυ απο τα μπροστα την στιγμη που στο αμαξι μπαινω εγω με την κοπελια μου,δεν φορτωνω το πορτπαγκαζ σχεδον ποτε,και αντε πισω να μπουν το πολυ 2 φιλοι μου η οι γονεις μου 1 φορα τον μηνα question question Η πλακα ειναι οτι το μηχανιμα εγραψε οτι τα αποτελεσματα ειναι <κανονικα> question question.Μολις τα ειδα ζητησα να μου αντικαταστησουν τα πισω τουλαχιστον και μου απαντησαν οτι δεν γινεται γιατι οι μετρησεις ειναι κανονικες.Επισης το χαρτι της αμορτισερομετρησης δεν μου το εδειναν.Τι να κανω question question Να τα αφησω οπως ειναι η να αλλαξω αντιπροσωπια μπας και εκει βρω καποια λυση question Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα και αν ναι που πηγε για να του αντικαταστησουν τα ελλατωματικα αμορτισερ στα πλαισια παντα της εγγυησης questionΤο αμαξι μου εναι 2,5 χρονων και ατρακαριστο και δεν μπορω να καταλαβω τη συμβαινει.Ευχαριστω και συγνωμη που σας ζαλισα
22-11-05, 13:59
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
τα ίδια περίπου αποτελέσματα μου έχει βγάλει στα 2 Ε12 που είχα, και στις δύο περιπτώσεις μου άλλαξαν τα πίσω αμορτισερ, χωρίς να μου φέρουν καμμία αντίρρηση. (ipolis Συγγρού).
έχω έντυπωση ότι πέφτουν πιο γρήγορα τα πίσω, λόγω του άξονα, ταυτόχρονη λειτουργία και των δύο σε οποιαδήποτε ανωμαλία.
|
22-11-05, 14:02
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
εάν θέλεις να σου δώσω τον αριθμο πλαισίου μου, να μπουν οι μαλ@κες στο σύστημα των εγγυήσεων, να δουν ότι τα αλλάξα, και εάν θέλουν να μιλήσουν μεταξύ τους.
|
22-11-05, 14:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
ειναι συχνο φαινομενο αυτο....βεβαι οχι να χει τοση διαφορα μπρος με πισω...κ γω χθες που εκανα μου δειξε 74 μπροστα 60 πισω
23-11-05, 16:06
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Ευχαριστω hatzidi2.θα παω παλι να το κοιταξω σε διαφορες αντιπροσωπιες να δω τι θα γινει................Πιστευω να μην αρχισουν και οι αλλοι τις δικαιολογιες
02-02-06, 16:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΜΟΡΤΙΣΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Η ΕΝΑ ΚΟΜΜΕΟ SILENT-BLOCK. ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΛΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ...
|
03-02-06, 01:08
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι, Αθήνα
|
|
Εκανα και εγώ μια αμορτισερομέτρηση η οποία μου έδειξε 50% για τα μπροστινά και 20% για τα πίσω. Φυσικά πάω για αλλαγή, αλλά ο τύπος μου είπε ότι γενικά τα πίσω αμορτισέρ είναι πάντα πιο ευπαθή και καταπονούνται περισσότερο από τα εμπρός, (συνολικά χλμ αυτοκινήτου 170.000, αλλαγή αμορτισερ πριν 50.000, ελατήρια ποτέ).
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα...
|
03-02-06, 12:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Καλώς τον! Άντε καλή αρχή. Πρώτος!
|
03-02-06, 12:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από christos_m";p="
τα πίσω αμορτισέρ είναι πάντα πιο ευπαθή και καταπονούνται περισσότερο από τα πίσω...
|
Τελικά ποια καταπονούνται πιο πολύ? Τα μπροστά ή τα πίσω?
|
|
Re: Αμορτισερομετρηση |
|
03-02-06, 12:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Re: Αμορτισερομετρηση
Αν θυμάμαι καλα αν το αμαξι ειναι μεσα στην 3ετισ (πληρη εγγυηση Toyota) τοτε αν διξει η αμορτισερομετρρηση κατω απο 55% αλαζουν μονο το συγκεκριμενο αμορτισερ (στην περιπτωση σου τα δυο πισω δλδ επρεπε να αλαχτουν στην εγγυηση)
Εμενα παντως στην αμορτισερομετρηση στα 30.000χλμ εδειξαν ολα περιπου 75%
Δεν υπηρχε διαφορα μπρος και πισω. αν και εγω παρα πολλυ σπανια να φορτοσω το αμαξι.
Προσοπικη αποψη... πανε σε μια αλλη αντιπροσωπια και αν δεν δεις φως ενα τηλεφωνο στα κετρικα της Toyota Hellas. αλλα πριν κλησεις 3ετια.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16278696 seconds (81,94% PHP - 18,06% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|