Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
 |
|

25-10-05, 10:42
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
οσο αναφορα για το μοτερ του CELICA μονο αν ειναι σε τελεια κατασταση. Ενα τετοιο το δουλεψα το 1990, που ηταν ηδη παλιο, δυνατο μεν, αλλα καθε ανταλλακτικο κοστιζε αστα να πανε.εχει υδραυλικο εξωτερικο τεντωτηρα εκκ που τοτε τον πληρωσε ο πελατης 32.000 δρχ χωρις την γλυσιερα.

25-10-05, 11:00
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ΡΕ ΠΑΡΙΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ???????
ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΟΤΕΡ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ 33000ΛΧΜ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΥΑΜΑΗΑ!
ΔΩΣΤΟ ΜΟΥ ΤΟ CELICA ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΡΕ ΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...................
Re: KE 30 FORUM |
 |

25-10-05, 19:03
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: KE 30 FORUM
ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΠΑΡΙΑΝΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ SR ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ 4Κ? ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΤΕΡ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ 4Κ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΟΤΕΡ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ! ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ!!!
 |

25-10-05, 23:42
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
|
|
Χριστος και Παναγια!!!! Πλακα με κανεις? Ζουρλαθηκαμε τελειως? Του Σάββα? Σε περιοδικό? Αναλυτικη παρουσιαση? Του ποσο τυροπιτα εχει στον εγκεφαλο? Που εγινε και μυζηθρα ΑΑΑ ποιοτητας? Γιατι τελειωσαν τα αρθρα και δεν εχουν τιποτα να γραψουν? Και θα ασχοληθουν με ΧΡΕΠΙΑ??????
Ελεος δλδ ενταξει, ειμαστε βαρεμενοι, δε το κρυβουμε, το γνωριζουμε, αλλα και να το καμαρωνουμε κιολας?
Να μου πεις του αδελφου του τωρα που θα βγει απο τον φουρνο και θα γυαλιζει το πανεμορφο με το μπλε ελεκτρικ χρωματακι, μαλιστα αυτο αξιζει, αλλα τη μαυρη γατα για δημοσιευση?
Φιλε μου τους γρηγορους βαζουνε για παρουσιαση και ενας ειναι ο γρηγορος αυτη τη στιγμη: Ο ΑΠΟΛΛΩΝ!!!
Σαββα τολμας να διαφωνισεις?
Οχι αναρωτιεμαι........[/quote]
LOIPON POIOS MOY ELEGE GIA TO TYRI POY EGINE GIAOYRTI.....EPEIDI STO TUNING POY EIXA PAEI....MILISA ME TO PALIKARI APO TO XL SE PLIROFORO OTI GOYSTAROYN NA PAROYSIAZOYN AYTOKINITA TYPOY KE 30,SR,ASCONA,MANTA KAI TA LOIPA.....DEN KSERO AN TO PAIRNEIS AYTO TO PERIODIKO ALLA KATA KAIROYS EXOYN PAROYSIASEI POLY PIO XREPIA AP TOY SAVVA.....NA FADASTEIS OTI MOY EIPE NA TOY STEILO FOTO AP TO DIKO MOY...ALLA TI NA STEILO TO 4K TO MAMA DIAFORIKO H TO KANTRAN POY DEN EXEI OYTE STROFOMETRO????TORA NOMIZO POS KATALAVAINEIS POS TO PROTINA STO SAVVA....E?

25-10-05, 23:48
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos";p="
ΡΕ ΠΑΡΙΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ???????
ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΟΤΕΡ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ 33000ΛΧΜ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΥΑΜΑΗΑ!
ΔΩΣΤΟ ΜΟΥ ΤΟ CELICA ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΡΕ ΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...................
|
ALIMONE DEN SE GRAFO ALLA DEN GINETE RE SY AYTO GIATI SOY EIPA EXEI KATATHEMENES PINAKIDES KAI DE MOY PAEI NA PO STON ALLO POY MOY TO DOSE ANTE KSANAPARE PINAKIDES GIATI THELO NA TO POYLISO...DE LEO DELEASTIKI I PROSFORA SOY ALLA DYSKOLO...AN TO THES XORIS PINAKIDES KATI MPOREI NA KANOYME......
 |

25-10-05, 23:54
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tioklou";p="
ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΠΑΡΙΑΝΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ SR ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ 4Κ? ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΤΕΡ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ 4Κ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΟΤΕΡ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ! ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ!!!
|
FILE TIOKLOU EMENA DEN ME IKANOPOIEI TO 4K.....AN HTAN 5K MPOREI KAI NA TO SKALIZA.....ALLO NA KSEKINAS APO TA 63hp POY EXEI TO 4K MAS KAI NA ANEBAINEIS KAI ALLO TA 120hp POY EXEI TO 2TG
 |

26-10-05, 00:07
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
|
|
KAI KATI ALLO RE PAIDIA....YPARXEI PERIPTOSH NA VRO KANTRAN ME STROFOMETRO GIA TO SR H EINAI POLY DISEVRETA???
 |

26-10-05, 16:30
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
ΦΙΛΕ ΠΑΡΙΑΝΕ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑΜΠΛΩ ΑΠΟ SR ΜΕ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΚ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ANTAΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ FORUM!
 |

26-10-05, 18:51
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
χαιρετε, απο SR στροφομετρο. βρηκαμε, προχθες στην καλλικρατεια, ειχε ενας σιδερας ενα ασπρο, και ενα κοκκινο σαν donor car (δωρητη οργανων). Τα ειχε βγαλει ολα, και οταν πηγαμε εμεις. τον μιλησαμε ομορφα αν το θελει ακομα, απαντησε ΟΧΙ, αλλα μολις τον ειπε ο γογος να παρει την κατω μπαρα τιμονιου, και τα ψαλιδια για να κανει μετατροπη, τοτε αλλαξε γνωμη, "θα τα κρατησω ειπε", και μιλαμε παιδια οχι για αυτοκινητο, αλλα για σκουπιδι πραγματικα. Τι να πω? Λες και εμεις βγαζουμε λεφτα απο το χομπι μας. τελος παντων. Κατω φωτο απο την αλλαγη ζαντων που καναμε στη παραγκα μας σημερα.
 |

26-10-05, 19:04
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Συνεχεια φωτο...Τις ΟΖ ζαντες κυριακο τις ειχα κατω απο την ψησταρια, στη πισω βεραντα, οποτε εχω εναποθεσει μεγαλη ποσοτητα λιπους που ο Γογος αυτητ ην στιγμη που γραφω τριβει, και τραγουδαει βρωμολοχιες στο ονομα μου...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 12:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 12:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 22:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 15:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 11:45 |
Page generated in 0,17871809 seconds (76,11% PHP - 23,89% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|