Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Κουτσουλιες Η Κοτσυλιες Και Αντιμετωπιση Τους |
|
14-10-05, 01:50
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Κουτσουλιες Η Κοτσυλιες Και Αντιμετωπιση Τους
φρικη. yell . γνωστο σε ολους το προβλημα ειδικα σε αυτους που τα αφηνουν εξω και ειδικα κατω απο δεντρα. πειτε εμπειριες και γνωμες πως θα φυγει αυτη η μ@λ@κι@ ειδικα αφου εχει ξεραθει. εχει φαει κανενας κουτσουλια ενω ειναι κυριλε shoothim ντυμενος?
14-10-05, 05:07
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
λολ!!! Λοιπόν άκου! αυτό το πρόβλημα το είχαμε μονίμως γιατί ο πατέρας μου έχει περιστερώνα στην ταράτσα! λοιπόν στο ξεκάρφωτο πάμε πέρσυ στην έκθεση αυτοκινήτου, σκέτη μούφα, αλλά πετύχαμε ένα προιόν, από ότι θυμάμαι πολύ φτηνό. Είναι για να καθαρίζει λεκέδες και να καλύπτει μικρές γρατζουνιές! λέω μούφα θα είναι, αλλά τελικά άξιζε πολύ! Δεν θυμάμαι την μάρκα! αύριο που γυρνάω αθήνα θα σου πω! μόνο αυτή είναι η λύση! καμία τέτοια βλακειούλα του εμπορείου.
ps. έχω φάει κουτσουλιά 2 φορές αλλά ευτυχώς δεν ήμουν καλοντυμένος! μία πριν 3 χρόνια ενώ γυρνούσα από το σχολείο, και μία πέρσι ενώ ήμουν καταμεσήμερο Σαββάτο πειραιά! Εκείνη την φορά έγινα ρόμπα! χαχαχα
|
14-10-05, 13:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
εγω σαν λυση προτεινω αφου καθαριστει καλα με οινοπνευμα κ αμεσως νερο για να μην θαμπωσει,ενα περασμα με αλοιφη ψιλη φινιρισματος της 3μ κ καλο γυαλισμα...με αυτο τον τροπο εχω βγαλει κουτσουλιες ξεραμενες κ ρετσινι εβδομαδων...δουλευει δουλευει σε λεω
Re: Κουτσουλιες Η Κοτσυλιες Και Αντιμετωπιση Τους |
|
14-10-05, 13:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Κουτσουλιες Η Κοτσυλιες Και Αντιμετωπιση Τους
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
εχει φαει κανενας κουτσουλια ενω ειναι κυριλε shoothim ντυμενος?
|
Πανο γιαννενα μου θυμιζει αυτο που περιγραφεις...
|
14-10-05, 14:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και πρέπει να εξετάσουμε το ενδοχόμενο η κουτσουλία να προέρχεται από πουλί που πάσχει από την νόσο των πουλερικών... Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;;;
Πάντος 29 κατασκευάστες καθαριστικών αυτοκινήτων συνηστούν, οτι η κουτσουλία δεν πρέπει να μείνει πολύ καιρό πάνω στο χρώμα... Πλύσιμο έστω και με σκέτο νερό.... Τώρα αν την ξεχάσετε καναδύο χρόνια πάνω, κατά πάσα πιθανότητα το απολύθωμα κουτσουλίας πτεροδάχτυλού θα φύγει μόνο με σφηροκάλεμο!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
14-10-05, 14:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περισσός
|
|
Μίλησε κανείς για κουτσουλιές???????
14-10-05, 16:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
λοιπόν από την δική μου εμπειρία όταν ένα πουλάκι μας αφήσει σημάδι στο αυτοκίνητό μας δεν πρέπει να το αφήσουμε πολύ καιρό άπλητο για να μην μείνει σημάδι.ο καλήτερος τρόπος αν έχει ξεραθεί η κουτσουλιά είναι να βρέξουμε μια χαρτοπετσέτα και να την αφήσουμε πάνω στο σημείο.έτσι μαλακώνει και μετά φεύγει εύκολα με νερό.
κάτι άλλο που μπορεί να συναντήσετε αν αφήσετε κάτω από πεύκο το αυτοκίνητο είναι και το ρετσίνι που στάζει και δεν βγαίνει με τπτ.και όμως βγαίνει.χρειάζεται λίγο βαμβάκι,ελαιόλαδο και τρίψιμο.αμέσως μετά πολύ καλό πλύσιμο.όταν μας είχαν κλέψει το στάρλετ και το είχαν παρατήσει κάτω από πεύκο δεν βλεπόταν από κουτσουλιές και ρετσίνι.και όμως καθάρισε.χρειάζεται όμως πολύ μα πάρα πολύ υπομονή,
|
14-10-05, 18:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Εμένα έχει μείνει ένα σημαδάκι στην οροφή από κουτσουλιά που την είχα ξεχάσει μέρες... Θα την περάσω με καμιά αλοιφή μπας και φαίνεται λιγότερο...
Wastegate Γιάννενα πίκρα να τρέχεις να γλιτώσεις από την 'βροχή' στον παραλίμνιο :P
|
14-10-05, 18:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πάντως εγώ όταν βλέπω κουτσουλιά την αφαιρώ με μωρομάντηλο. Αφού κάνει για τρυφερα κωλ@ρ@κια κάνει και για το αυτοκίνητό μου. Πλάκα πλάκα όμως τις αφαιρεί πανεύκολα.
|
|
|
14-10-05, 19:22
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
χμ.... καλα παμε μεχρι τωρα........
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16592002 seconds (82,60% PHP - 17,40% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|