Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από WinMik";p="
Μα τα τακκάκια τα είχαν ελέγξει στο τελευταίο service (είχα συγκεκριμένα ζητήσει να τα κοιτάξουν) και μου είχαν πει ότι ήταν ok, εκτός αν μου είπαν βλακείες. Τώρα σχετικά με το αν υπάρχει διαρροή, θα το παρακολουθώ μεθοδικά για λίγο καιρό, άμα είναι θα το καταλάβω και θα πράξω αναλόγως. Δεν είναι απίθανο να έπεσε απλώς η στάθμη των υγρών, είχα πολύ καιρό να συμπληρώσω. Από την άλλη βέβαια κάτι τέτοιο θα έπρεπε να μου το έχουν πει όταν το πήγα στο service. Θα δείξει..
|
Κοιτα φιλε μου.Αφου συμπληρωσες υγρα το λαμπακι δεν θα ξανααναψει,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Ετσι εγινε και με την δικια μου corollitsa οπως σου ειπα και πιο πανω.
Τα τακακια ομως αλλαξε τα (ειδικα αν παρατηρεις μειωμενη επιβραδυνση η σκληρο πεταλι) γιατι και εγω αφου συμπληρωσα υγρα και σταματησε να αναβει το λαμπακι ολοι μου λεγανε εχεις τακακι ακομα μην ανησυχεις (οσοι το κοιταξανε και μηχανικοι και αλλοι),τελικα ομως μου την εδωσε και εβγαλα τιε ροδες μου και τις δαγκανες μου και τι ειδα?
Πραγματι ειχα τακακια ακομα για τουλαχιστον 15.000 χλμ ακομα,αλλα τα τακακια ηταν ξεραμενα και καμενα,γι'αυτο και δεν σταματαγε και το αμαξι καλα.
Πηγα πηρα ενα ζευγαρι τα εβαλα μονος μου και ουτε γατα ουτε ζημια και ειπα
και στον μηχανικο της toyota που τα ειδε να παει να ............!!!