Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G";p="
Λευτέρη δεν είναι άσχετο γιατί σε αυτό το topic ζητάμε όλοι (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) από την ΤΟΥΟΤΑ να κάνει μία κίνηση απάντηση σε αυτό που έκανε η Γερμανική εταιρία αλλά πώς να γίνει αυτό όταν έχουν βρει τον τρόπο και κόβουν πλέων ότι δεν μπορούν να το φτάσουν αυτό για μένα είναι π@υστι@ και κάνω την απλή ερώτηση εντάξει δεν μπορούμε να χαιρόμαστε τα Ιαπωνικά διαμάντια αλλά μην μου πεις ότι κατάφεραν να βγάλουν 140+ (δεν λέω παραπάνω) από 1.4 και περνάει και τον νόμο ο ποιος έκοψε τα προηγούμενα
|
Μιχάλη προφανώς περνάει την οδηγία γιατί διαφορετικά δεν θα είχαν ανακοινώσει την κυκλοφορία του.
Εγώ πιστεύω πάντως ότι το αυτοκίνητο αυτό για να αποδώσει τα άλογα που λένε ότι αποδίδει από 1400cc το έχουν φτάσει σχεδόν στα όρια και για μένα αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αξιοπιστία του. Άσε που από ότι μας έχει συνηθίσει η VW θα είναι και πολύ ακριβό. Βέβαια αυτό θα το δούμε μετά να βγαίνει και από άλλες εταιρείες του ομίλου SEAT, SKODA κλπ.
Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξει απάντηση από την Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία και πιο συγκεκριμένα από την ΤΟΥΟΤΑ, η οποία έχει αποκτήσει έναν Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, προφανώς με την κυκλοφορία του νέου μοντέλου, που από ότι έχω ακούσει αναμένεται κάπου στο τέλος του 2006 με αρχές του 2007(κάτι έχει ακουστεί για 2000cc και 215 άλογα). Ίδωμεν.