Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Kyb Agx
Παλιά 04-09-05, 21:43
turbakias!!!

Kyb Agx

μετα απο καιρο με τα αμορτισερ τα κονι τα κιτρινα ρυθμιζομενα τα αμορτισερ παρεδωσαν πνευμα.. ειπα στην αρχη να τα επισκευασω αλλα καποιον μηχανικο που ρωτησα μου λεει οτι δεν αξιζει και δεν 8α φτιαχτυν καλα και αν τελικα φτιαχτουν καλα το κοστος θα ειναι 300ευρω περιπου και μου λεει αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα καλυτερα να παρεις τα καινουργια τα kyb agx που ειναι ρυθμιζομενα και καλυτερα απο τα κονι! ξερετε τιποτα για αυτα τα αμορτισερ αν ειναι καλα και καμια τιμη στο περιπου και αν υπαρχουν για κορολλα ε101 σενταν.. Τι να κανω εσεις τι λετε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-05, 23:08
overboost Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 247
overboost είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα έβαλα πρόσφατα σε 111 και είναι κάπως νωρίς για να εκφέρω γνώμη.Τα έχω στην 2η σκάλα προς το παρον (μέχρι να στρωθούν μου ειπε ο μηχανικός για να μην σκληρύνουν) και το κράτημα είναι χάλια.Επιφυλάσσομαι για τις πιο σκληρές σκάλες.Σε σχέση με τα Bilstein που φόραγα πριν πάντως καμμία σχέση.Έμπαινε σαν τραίνο και τώρα (στην 2η σκάλα πάντα) μπαίνει σαν βάρκα.... :-(
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-09-05, 00:51
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι ρε παιδιά δεν σας το είπα??? Για δοκίμασε καλύτερα Bilstein king sport κίτρινα και έλα πες μου! Είναι από τα καλύτερα, μην πω τα καλύτερα!!! Τα έχω σχεδόν 2 χρόνια και κρατάνε ακόμα πολύ καλά! Τα προτίνω ανεπιφύλακτα!
Απάντηση με παράθεση
Re: Kyb Agx
Παλιά 05-09-05, 01:13
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Δηλαδη κατι ξερει η TTE εμπιστευετε την bilstein .Τα δικα εκλεισαν 50.000χιλ και ειναι βραχος.Παντως φιλος σε Avensis μου ειπε οτι τα AGX μονο στην πιο σκληρη ρυθμιση δουλευουν,στις αλλες παει σαν βαρκα,απλως εχεις το πλεονεκτημα οτι αν θες να κανεις χαλαρο ταξιδακι η να πας σε κατσικοδρομο τα μαλακωνεις και εισαι αρχοντας.Ειναι το μεγαλο τους πλεονεκτημα,αναλογως τη διαθεση κανει και την ρυθμιση,αν και δεν νομιζω να σταματας καθε λιγο στο δρομο και να ρυθμιζεις .
Παλιά 05-09-05, 17:48
speedc Offline:
Μέλος

Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 258
speedc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τι να πω , ένας φιλος που τα έχει σε Yaris στην 3η σκαλα μπροστά και 5η πίσω (εχει 4 σκάλες μπροστά και 8 πισω) είναι απολύτα ευχαριστημένος και εγω που εχω μπει μέσα κάνει τρελλά πράγματα. Η συμπρειφορά μοιαζει με καρτ και θα έλεγα το αντίθετο με τον overboost δηλαδη κακή άνεση και πολύ απόλυτο στρίψιμο. Σκέφτείται οτι τα λάστιχα (Potenza 720) στις γωνίες είναι σαν να τα έχεις καψει με φλόγα. Μαλιστα αυτη την περίοδο κοιτάζω και εγώ για αυτά και η καλύτερη τιμή χερίς τοποθέτηση είναι 580 ευρώ. Κατι καλύτερο κανεις? Και ο λόγος που τα προτιμώ απο τα Bilstein είναι ότι ότι εκτός του ότι βγαίνουν κανονικα για το αυτο μου (ΕΕ111) ενώ το Bilstein θέλει μετατροπή για να μπεί και το ότι είναι ρυθμιζόμενα αρα το φερνώ στα μετρα μου . Γιατι αν το αλλο μου βγει σκληρο για τα δικά μου κριτηρια θα βρίζω 3 χρόνια μέχρι να το αλλάξω. Ασε μου ο φίλος μου πριν πάει ταξίδι σκληραινει μια σκάλα τα πίσω μόνο και αλλάζει όλο το αμαξι.
Παλιά 05-09-05, 19:02
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Προσφατα εβαλα στο αυτοκινητο μου τα KAYABA AGX με ελλατηρια χαμηλωματος MAD 5cm μπροστα 3,5cm πισω και ειμαι ακομα στο σταδιο του "πατηματος" οποτε δεν μπορω να εκφερω σωστη γμωμη.Προς το παρον πιστευω οτι "ακουνε" καλα στο δρομο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-05, 16:07
speedc Offline:
Μέλος

Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 258
speedc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πάντως όλα τα ρυθμιζόμενα θέλουν να κάνουν περίπου 500-1000χιλ για να δουλέψουν. Οταν εβαλα τα κονι στην αρχή ηταν πολύ μαλακά αλλα μετά απο ένα μήνα "δεσανε"
Παλιά 06-09-05, 16:11
turbakias!!!

ειδα στην σελιδα της καγιαμπα και δεν εχει λεει αμορτισερ για το Ε101 8α ρωτησω καλυτερα σε ενα μαγαζι.. Μου εχουν πει πολυ καλα λογια παντως.. Μπορεις να τα ρυθμισεις οσες φορες 8ελεις? Μου φαινεται η οτι 8α ξαναβαλω κονι η θα παω να τα επισκευασω! τα καγιαμπα τα μαυρα τα ξερετε τι λενε αυτα?απο bilstein ποια λετε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-05, 17:05
κουκουσης θεοδωρος Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 249
κουκουσης θεοδωρος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

τα ΚΥΒ τα μαυρα φοραω στο δικο μου ειναι στη ουσια η εξελιξη των ΚΥΒ των πορτοκαλι.τι να σου πω εδωασα 200ε για να τα βαλω και ειμαι υπερ ευαχαριστημενος.με τα ελλατηρια της ΑΡΕΧ τα κιτρινα των 3μμ παταω πλόυ καλα.
Για μενα τα ΚΥΒ τα μαυραεινα ιμια παρα πολυ καλη λυση γιατι ειναι αρκετα σκληρα αλλα και ταυτοχρνα εχεις την ανεση που θα επρεπε να εχεις σε ενα νορμαλ ταξιδι.
αν δεν κανω λαθος αυτα φορουσν τα avensis.
Παντως με ενα σετ καλα ελλατηρια συστηνονται ανεπιφυλακτα
Παλιά 07-09-05, 14:58
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 282
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Έχει ακούσει κανείς πότε θα βγουν(αν βγουν) για Ε12 τα AGX?

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,15787792 seconds (81,70% PHP - 18,30% MySQL) with 38 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:07.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com