Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Υ.Γ:Αν και κατα την παράδοση των συναντήσεων μας(συνολο 2)έπρεπε να μοιραστούν καρτες στους απουσιάζοντες και οι 3 μας είχαμε παραβρεθεί στην πρώτη και τώρα έπαιζε και δουλεία στη μέση.Οσο για τις κάρτες που μοιράστηκαν στην πρώτη συνάντηση, παραγράφεται η κάρτα του leon74 λόγω επείδηξης καλής και "συμμετέχουσας" συμπεριφοράς καθώς και μεθ'ύστερου εντίμου βίου... 
|
Με λένε leon74 και είμαι 2 ώρες καθαρός (από κάρτες!).
Λοιπόν ήταν ποοοοoooλύ ωραία χθες και γενικά έχω να πω ότι οι κορολάκηδες είμαστε και πολύ γ@μώ τα άτομα. Βασικά ήταν λίγο blind date το όλο σκηνικό αφού στην αρχή το parking δεν ήταν άδειο και ο καθένας προσπαθούσε να ξετρυπώσει πού ήταν οι υπόλοιποι...

αλλά χαλάλι, όταν μαζεύτηκαν 6 κορολάκια, το θέαμα ήταν όλα τα λεφτά. Πραγματικά, ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει με διψήφιο ή τριψήφιο αριθμό αυτοκινήτων.
Καθίσαμε μπροστά στο IKEA και κουβεντιάζαμε για καμιά 1.5 ώρα τουλάχιστον και μετά πήγαμε στο μπαράκι μέσα στο Village για καφέ, ποτό, αναψυκτικό, κτλ.. Οφείλω να πω ότι ήμουν ο μοναδικός (πάλι) που έκανα παρασπονδία πίνοντας ποτό, ενώ όλοι οι άλλοι αρκέστηκαν σε μια (μικρή) μπύρα ή καφέ! Κοινώς, don't drink and drive (με βλέπω να την τρώω την κάρτα μου πάλι... :P ).
Πάντως εγώ ψήνομαι και για άλλη συνάντηση με όσους είναι στη Θεσσαλονίκη και μέσα στον Αύγουστο...