Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Κατασκευη χταποδιου |
|
11-07-05, 16:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Κατασκευη χταποδιου
Λυσε μου μια απορια φιλε Alimonos γιατι επελεξες 4 σε 1 και οχι την 4 σε 2 σε 1?
Το χταποδακι θα το παρεις απο επωνυμα οικο η χειροποιητο?
Sorry αν σε ζαλιζω μα προσπαθω να καταληξω στο τι να κανω με το δικο μου μοτερακι.
Αυτο απο την Corona κανει για το δικο μας μοτερ?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
11-07-05, 17:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Αυτό που περιμένω φίλε μου είναι χειροποίητο...
Το χταπόδι της ΚΟΡΟΝΑΣ το έφτιαξε ένας "παλιός" ΜΑΣΤΟΡΑΣ εξατμισας και είπε ότι πρέπει να γίνει 4σε1 και εγώ δεν έφερα αντίρρηση και μάλλον καλά έκανα από ότι έδειξε η ιστορία...
Αυτό που δεν κατάλαβες είναι μάλλον ότι στην ΚΟΡΟΝΑ είχα μοτέρ 4age!
Για να μην στεναχωριέσαι φίλε μου πες μου αν έχεις κάποιον φίλο ή συγγενή κοντά σε μένα (μένω στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης, ανάμεσα από Άρτα και Γιάννενα στην Ε.Ο) που έρχεται Αθήνα, να στο στείλω με αυτόν κι αν σου κάνει το κρατάς και τα βρίσκουμε, αλλιώς το ξαναστέλνεις πάλι πίσω...το μόνο κακό που έχει είναι ένα μικρό χτυπηματάκι σε έναν σωλήνα (που δεν δημιουργεί πρόβλημα κατά τους εδώ εξατμισάδες - πήγα να το βάλω εγώ αλλά σου είπα ότι βρίσκει στην μπάρα τηε κρεμαγιέρας).
Ελπίζω να βοήθησα...
|
12-07-05, 20:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Βεβαια και βοηθησες φιλε και να δω τι θα κανω με μια φιλη απο Αγρινιο που ερχεται συχνα Αθηνα μηπως μας εξυπηρετησει εκεινη.
Να ρωτησω και κατι ακομα....
Εχει καποιος υποψην του αν υπαρχου ετοιμα χταποδια απο βελτιωτικους οικους και ποσο στοιχιζουν?????
Φοβαμαι οτι θα ειναι πανακριβα αλλα μηπως αξιζει τον κοπο ε... το χρημα??
Διοικητικό μέλος
|
|
|
12-07-05, 20:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Υπολογιζε καπου στα 600Ε(το πιο ακριβο) αλλα και με 300Ε βρισκεις(χειροποιητα)
|
17-07-05, 13:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Παιδια βρηκα στο διαδικτυο πληροφοριες για το πως πρεπει να κατασκευαστει εν α χταποδι για το 4A-GE, διαστασεις και διαμετρος προτων και δευτερων σοληνων καθως και διαμετρος σωληνωσης.
Με την πρωτη ευκαιρια θα το ανεβασω.
Διοικητικό μέλος
|
|
|
17-07-05, 16:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Να οι οδηγειες-συμβουλες απο εναν κατοχο τεοιου μοτερ.
The standard RWD system has 28" long secondaries between the manifold outlet and the tail pipe junction. The TRD RWD exhaust system utilises the original cast manifold and then breaks into two 42 mm diameter secondaries that are 485mm long to the junction, followed by a 330 mm long 50mm diameter pipe to the muffler, a 640 mm long section containing the muffler and finally a 520 mm long megaphone expanding out to 57 mm diameter.
Local tubular headers I have seen are 4 into 1 design and have either 1½ " or 1 5/8" diameter primaries and a 2" tailpipe. The headers are not very precise - the RWD primary lengths range from 21-28", and FWD from 12-14". I have been told that 2.5" exhaust systems on 4AGEs are very loud and that 2.25" is a better diameter to go with.
Best I can figure (from a graph I got sent) the l is about 28" primaries on 4 into 1 headers for a 4AGE. The set I was building for the stillborn 4AGZE powered Ford 105E Anglia (1964 car) were 4 into 2 into 1 with 14 inch long 1 3/8" primaries, 28 " long 1 7/8" secondaries, and 2 1/4" tailpipe. This was based on the best I could figure it out and what I could get to fit. I was building them from pre-formed mandrel bends, which were to be welded together, hence I would have had a very accurate means of establishing the lengths. The primaries and secondaries would have been within a couple of mm in length to each other.
Διοικητικό μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,13197589 seconds (79,46% PHP - 20,54% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|