ο φίλος xenos απλά πιστεύω πως από τα νεύρα του πήρε φόρα και λέει λέει.το θέμα είναι αφού κατηγορείς κάποιον επικοινώνησε μαζί του ή με κάποιον admin και πες τι γίνεται για να βγει μια άκρη.
και μην μου πεις ότι το έκανες γιατί έχω προσέξει ότι για παράδειγμα εμένα δεν μου μιλάς καθόλου.ειδικά στο chat.το να ποσταρεις γενικολογίες απλά σου αυξάνει τα ποστ που δεν παίζουν καθόλου μα καθόλου σημασία.φίλε Basilis αυτά που του είπες για τα φόρουμ είμαι σίγουρος ότι τα ξέρει,τώρα αν του έχουν περάσει τα νεύρα μπορεί να μας μιλήσει!!Τονίζω κάτι.η γραφή είναι απρόσωπη εδώ μέσα.οι λέξεις παρερμηνεύονται εύκολα.(αυτό όσον αφορά για τις απειλές που αναφέρεις)
για το κλείδωμα που αναφέρεις πιστεύω πως εάν θέλεις μπορείς να μην μείνεις από έξω.ήμουν μπροστά όταν γινόταν εγγραφή από επαρχία.άρα μπορείς να γίνεις μέλλος εάν δεν είσαι(που λογικά δεν είσαι για να το λες έτσι!!!!!)Τώρα εάν θέλεις να μείνεις από έξω δικαίωμά σου!!!
φιλικά,
Κων/νος
ps:είμαι σίγουρος ότι όσα σου είπα τα πήρες στραβά αλλά δεν είχα αυτή την πρόθεση.
|