Re: car tv και νομοθεσία
Εγω εχω τηλεοραση και dvd στο αυτοκινητο απο το 2001.Με εχει σταματησει μπατσος και οταν ειδε την τηλεοραση μου αρχισει απο που την πηρες,ποσο και αλλα πολλα.Οποτε παρανομη δεν ειναι σε καμια περιπτωση.Τωρα οσα αυτοκινητα την εχουν απο την μανα τους εχουν εναν περιορισμο με το χειροφρενο.Οπως ειπαν καποια παιδια παραπανο αυτο μπορει να φτιαξει.Σε μοντελο ομως οπως BMW Z4 που εχει τηλεοραση απο την μανα του δεν μπορει να ξεγελαστει ο μηχανισμος με το χειροφρενο αλλα χρειαζεται καποιος ανταπτορας ο οποιος δεν εχει βγει ακομα.Βεβαια οδηγηση και τηλεοραση δεν παει με τιποτα!!!!Ομως ο συνοδηγος και οι πισω μπορουν να βλεπουν ανετα μονο για τον οδηγο απαγορευεται.Εγω εχω παει ταξιδι και ειχα ταινια,εβλεπαν οι υπολοιποι και παρολο που γινοταν χαμος απο πυροβολισμους κλπ απο την ταινια εγω οδηγουσα ανετα.Βεβαια ημουν αφωσιομενος στην οδηγηση και μονο αλλιως δεν γλιτωνεις το τροχαιο.Αν μπορεις φιλε MARMEL να εχεις τηλεοραση και μην αποσπαται η προσοχη σου τοτε βαλε την.Βεβαια να την βαλεις σε σημειο που να μην ενοχλει τους αλλους οδηγους γιατι πολλες φορες καποιοι στοκοι μπορει να σου αναβουν τα φωτα γιατι και καλα τους τυφλωνει η τηλεοραση. 8)
|