γεια σας
νομιζω οτι αυτο αξιζει να το αναφερω
μενω πειραια αλλα συχνα πηγαινω στο χωριο μου στη λακωνια και το corolla (e11 facelift 1,6) το πηρα απο σπαρτη!
πριν 1 μηνα παρουσιασε ενα προβλημα αναβε το check engine και εσβηνε η μηχανη για ενα λεπτο δε μπορουσα να το βαλω εμπρος μετα ολα καλα. κοντα μου ειναι ο γιαννιτσας. αναστατωμενος, αναμαλιασμενος, τρομοκρατημενος κτλ το παω εκει το βαζει στα υπερσυγχονα tester που φανταζομαι οτι εχει και αλλαζουν το Νο 3 πολλαπλασιαστη παρτο φυγε και ολα οκ! (στην εγγυηση ολα ειναι 5 χρονων)
μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια το εκανε μια φορα χωρις να αναψει check engine αυτη τη φορα! το παω παλι στο γιαννιτσα με κα8υστερηση ομως ομολογω αυτη τη φορα και επειδη δεν αναψε τιποτα ενδεικτικο αλαρμ και δεν ειχε βλαβη στη μνημη του δε βρηκαν τιποτα το εκαναν βολτα, τιποτα, οποτε ενας αρχιμηχανικος που μιλησα μου ειπε εγω τι να κανω αφου δε βγαζει τιποτα στο τεστερ! λεω μηπωσ εχει σχεση με το καυσιμο? λεει ναι μαλον, να αλλαξουμε αντλια βενζινης! αλλαζει! εγγυηση παλι φευγω...
ξανα τα ιδια!
επρεπε να παω χωριο και αποφασισα να παω ετσι! οπου και εφτασα αλλα εμεινα τελειως στο δρομο κοντα στο χωριο!η
care μου ειπε πως ειναι δωρεαν για ενα χρονο μετα πληρωνεισ! το πηρε ομως με την πιο φτηνη τιμη απο ολες τις αλλες ζητουσε 110 ε να το παει στη σπαρτη ενω οι αλλεσ 180-200 ε, γραφτηκα κιολασ για ενα χρονο με 40ε παραπανω για ενα χρονο!
αφου το πηγα πηρα τηλ την αντιπροσωπια τησ σπαρτης και ειπαν οτι τουσ εδειχνε 4 πολλαπλασιαστες καμενους αλλα μαλλον εδειχνε λαθος επειδη εκλειναν μου λενε παρε αυριο να σου πουμε! παιρνω και πολυ απλα μου ειπαν οτι ενα καλωδιο του διακοπτη δεν εκανε καλη επαφη!
κουραστηκα να γραφω αλλα να σας πω οτι η τουοτα σπαρτης εχει ενα μηχανικο με 3 πιτσιρικαδες και ο γιανιτσας 10 αρχιμιχανικους με ολοκληρη κουστοδια!
αυτα! ευχαριστω που το διαβασατε
κοσμας