Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Παραπονο |
|
03-02-05, 20:57
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παραπονο
Παρατηρησα οτι πολλες φορες πολλα topic οι δικα μου αλλα και αλλων παραμενουν απλα νεκρα για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα!!στην περιπτωση αυτη μιλαω για δικα μου!!Θελω να πω και μιλαω παντα για λογαριασμο μου και μονο οτι αυτο δινει σε μενα την εντυπωση του παρατημενου που κανενας δεν θελει να ασχοληθει μαζι του!!Γνωριζω βεβαια οτι πολλα απο αυτα που κατα καιρους ολοι μας ρωταμε εχουν απαντηθει αλλα ας μην ξεχναμε οτι για καποιους λογους πολλοι απο εμας δεν τα εχουνδιαβασει η θελεουν καποια διευκρινιση!!Ξεροντας την ποιοτητα του site και οτι η προσπαθεια που καταβαλουμε ολοι ειναι μεγαλη θελω απλα σαν χαρη εαν ειναι δυνατο να υπαρχει μια απαντηση σε καποιο topic απο καποιον εστω και εαν το θεμα ειναι βαρετο η πολυσυζητημενο γιατι καποιος απο εμας ισως περιμενει με αγωνια μια απαντηση που θα τον βοηθησει ουσιαστικα!!αυτο ισχυει βεβαια και για μενα!!χωρις παρεξηγησεις θα ηθελα να το εκλαβετε σαν μια απλη παρατησηση!!ευχαριστω!!
03-02-05, 22:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
φιλε Σακη πολοι οπως εγω μπαινουμε και διαβαζουμε οσα συμφωνα με τη γνωμη μας μας ενδιαφερουν,αυτο ομως δεν σημαινει οτι σνομπαρουμε καποιους αλλους.να εισαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι οταν καποιος θεσει ενα ερωτημα για καποιο προβλημα του,απαντανε οταν γνωριζουν κατι πανω σε αυτο.
φιλικα,
Κων/νος
|
|
Re: Παραπονο |
|
03-02-05, 22:40
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Παραπονο
φιλε sakis να ξερεις οτι καταλαβαινω. δεν εχω ερθει ποτε στη θεση σου αλλα ξερω πως ειναι. ειναι απο αυτα που ελεγα περι γκρινιας και χιουμορ αλλα οντως το χαμε παρακανει.αλλα ψιλοβρηκα τον μπελα μου. ε φταιει και λιγο που εισαι μακρια.χε χε. αλλα οταν ειπα για βολτα στη β ελλαδα δεν απαντησε κανενας σας. μηπως ειναι τοσο ασημαντα αυτα που λες? το σιγουρο ειναι οτι οοολα τα παιδια εδω μεσα ειναι ενταξει τυποι και σωστοι περαν της πλακας. (εκτος του xenos cussing shoothim wastegate xa xa xa xa ). νομιζω οτι πρεπει να ξαναπροσπαθησεις και ειμαι σιγουρος οτι ο αντωνης θα σου δωσει την καταλληλη απαντηση αν εγω δε σε καλυψα. εδω ρε συ ετοιμαζουμε topic μονο και μονο για να τσακωνομαστε. κουραγιο φιλε.φιλικα πανος
|
03-02-05, 22:59
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
παιδια το ξερω οτι δεν γινεται επιτηδες απλα εγω το προσεξα!!ξερω οτι γινεται απο ολους μας μεγαλη προσπαθεια ο καθενας με τον τροπο του και γι αυτο μου αρεσει το club παρολο που οπως ειπες λογω αποστασης δεν μπορω εγω και πολλα αλλα παιδια να γινουμε και κανονικα μελη!!!για την βολτα στην βορεια ελλαδα εαν θυμασαι εγω τουλαχιστον ειχα πει οτι σε αυτην την φαση δεν θα μπορουσα!!αλλα υποσχομαι στην επομενη βορεια εξορμιση του club να το προσπαθησω!!εγω απλα θα παρακαλουσα εαν καποιος εχει αποψη σε οποιοδηποτε topic ας πει την αποψη του ακομα και εαν το θεωρει βαρετο για καποιουες ειναι σημαντικο!!και αυτο δεν ειναι κακο ισα ισα σημαινει οτι πιστευουμε και στηριζομαστε στις εμπειριες ολων των παιδιων!!για το βρισιμο μεσα και εγω!!ετσι για να ξεσπαμε!!!
|
03-02-05, 23:14
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
χμμμ βλεπω οτι πολλοι εχουν συμφωνησει με την ιδεα μου.(topic φαγωμου). φιλε σακη. μην τρελενεσαι. ολα μπορεις να τα αλαξεις οπως εσυ θελεις. εγω καμια φορα διαβαζω ts forum και ενω εχω μια εγκυρη και σωστη γνωμη και ισως βοηθηθει καποιος δεν την λεω παντα (αν και ειμαι πολυλογας) επειδη βλεπω οτι τα παιδια με τα ts ισως λεω ΙΣΩΣ την εχουν δει λιγο σε σχεση με τους 1.4 Ε12(βλεπε αναρτησεις).εμενα δε μ αγγιζουν αυτα. αλωστε εχω αρκετα φτηνο αυτοκινητο.(αυτο γουσταρω)ΟΤΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. απλα προσπαθησε φιλε και θα δειξει αν σε γραφουν η οχι.τι κανεις ομως με τους πιτσιρικαδες που σε ζαλιζουν με το ιδιο θεμα χωρις να εχουν σκοπο ερωτησης και απλα κανουν χαβαλε ετσι να περναει η ωρα? περιμενουν να πεις μια ψιλομ@λ@κι@ για να σε γιουχαρουν. φιλικα πανος
ΥΓ. οποιος νομιζει οτι εχω λαθος ας με διορθωσει να το καταλαβω
|
04-02-05, 02:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Δυστυχώς στις δημόσιες συζητήσεις ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι υποχρεωμένος να γράφει/απαντάει... Δεν μπορείς λοιπόν να υποχρεώσεις κάποιον να γράψει κάτι... Ίσως να μην παίρνεις απάντηση, επειδή κανείς δεν έχει έγκυρη άποψη επί του θέματος.. Θα προτιμούσες να πάρεις απάντηση λανθασμένη? Προσωπικά όχι...
Το λέω αυτό, γιατί έχω βρεθεί στη θέση σου ουκ ολίγες φορές, και δεν είμαι ο μόνος.. Αυτά όμως δυστυχώς συμβαίνουν παντού!! Αν δεν πάρεις απάντηση ρώτα και πάλι, κάποια στιγμή κάποιος θα φιλοτιμηθεί να βοηθήσει.. Προσωπικά, όποτε μπορώ βοηθάω.. Π.χ. δε με υποχρέωσε/ζήτησε κάποιος να γράψω τα FAQs... Τα έγραψα επειδή κατά καιρούς μερικοί ρωτάνε πως το ένα, πως το άλλο και σκέφτηκα πως αυτο θα βοηθούσε... Μάλιστα λέω να φτιάξω και ένα για ηχοσυστήματα.. Τοποθετήσεις, ηλεκτρολογικά, συχνότητες κτλ...
Μη σε παίρνει λοιπόν από κάτω και προς Θεού (τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω) δεν υπάρχει "σνομπάρισμα" από τα παιδιά με τα TS...
|
|
|
04-02-05, 02:31
|
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
...εγω καμια φορα διαβαζω ts forum και ενω εχω μια εγκυρη και σωστη γνωμη και ισως βοηθηθει καποιος δεν την λεω παντα (αν και ειμαι πολυλογας) επειδη βλεπω οτι τα παιδια με τα ts ισως λεω ΙΣΩΣ την εχουν δει λιγο σε σχεση με τους 1.4 Ε12(βλεπε αναρτησεις)...
|
Πάνο είσαι λάθος εδώ! Δεν σνομπάρουμε κανένα...απλά το μόνο κοινό σε θέματα βελτίωσης που έχουν τα 2 αυτοκίνητα (TS & 1.4) είναι ο κωδικός Ε12 (πέρα από κάποια universal προϊόντα π.χ. μπάρες θόλων, κλπ). Και στο θέμα της "ανάρτησης" που θέτεις σαφέστατα και δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα 2 μοντέλα!
Εγώ προσωπικά δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι παίζει στα 14άρια ή στα 16άρια, οπότε τι να πω; Ότι και να πω ή μ@λ@κία θα είναι ή στην καλύτερη περίπτωση εικασία!
Οπότε δεν είναι θέμα σνομπαρίσματος...γι αυτό άλλωστε έχουν δημιουργηθεί ξεχωριστές κατηγορίες!
|
|
|
04-02-05, 10:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ο αντώνης έχει απόλυτο δίκιο! Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει! Άλλωστε κι εγώ θα προτιμούσα να μην μου απαντήσει κάποιος που δεν ξέρει σίγουρα να πεί κάτι! Όμως έχει και ο sakis το δίκιο του, γιατί όντως μπορεί κάποιος να ζητάει μια επιπλέον διευκρίνηση και κανείς να μην την δίνει, όταν σε παρόμοιο θέμα μπορεί να έχουνε απαντήσει υπέραρκετοί!!! Αρα να το πω βαρεμάρα?
(Πάνο το ζητάει ο οργανισμός σου! Θέλεις να μας την πούνε πάλι? )
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
04-02-05, 11:30
|
|
|
|
|
Πάλι με πρόλαβες, φίλε Γιάννη! Συμφωνώ.. αν και βέβαια εσύ έχεις μια τάση να λες μ@λ@κίες... :P :P σχετικά με τα 1.4... όπως επίσης έχεις την τάση να τα οδηγείς λες και είναι TS... το άμοιρο 1.4 του DjBac το ξέρει όταν ετοιμαζόταν να μπει στο lift! :P:P
|
|
|
04-02-05, 12:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Γκου χου.... γκου χου...
μ@λ@κίες.... εγω?
.........Όσο για το ΤS, τι λέω εγώ? και τι και πως το οδηγό?
Με ......ψιλό-όχι πολύ-μπέρδεψες!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16435194 seconds (82,09% PHP - 17,91% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|