Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 286
Δωρα Στο Corolla Μασ
Με αφρομή τα λεγόμενα του nmwisima στο topic των αγγελιών ξεκινάνω εδώ κουβέντα για το Χρισουγεννιάτκο δωράκι του corolla μου. όγω εποχής λοιπόν του δώρισα ενά δεύτερο σετάκι ζαντολάστιχα για τις χειμερινές εξορμίσεις μου. Ζαντούλα με χιονολαστιχάκι λοιπόν για το δικό μου http://www.bridgestone.ch/articles.asp?ID=76938
(μερικες πληροφορίες για το λαστιχάκι)
Αναμένω λοιπόν να δούμε ποιοί και τί δώρο κάναμε στα αγαπημένα μας αυτοκίνητα.
Δύναμη Σεβασμού: 535
Re: Δωρα Στο Corolla Μασ
Αχ αχ αχ...... μέρες που 'ναι, φεύγει το δώρο γρήγορα!!!! Πάντως στο δικό μου μπαίνει ένα ηχοσύστημα της προκοπής (έτσι λέει ο φάνης!!!). Οποτε το κάναμε το δώρο μας για φέτος!!! άντε και του χρόνου με TURBO!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
του εκανα δωρο ενα τιμονακι momo και ενα bucket tis sabelt μαζι με ενα body kit μπροσ μαρσκπιεδες και πισω προφυλακτηρα αντε και του χρονου με μοτερακι απο supra PPPPPpppppp
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
ΕΓΩ ΑΡΚΕΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ 90 ΑΛΟΓΑ.. ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ RADIO CD.... ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ? ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΩΡΑ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ CIVIC VTEC 3D 1999 MΟΝΤΕΛΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΦΑΓΕ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΣΗ
Δύναμη Σεβασμού: 0
Ρε σεις, κανετε πολυ ακριβα δωρα εσεις! Αν κανετε τα ιδια και στις γυναικες σας.....
Εγω το εφτιαξα ενα βαθουλωματακι που μου ειχαν κανει στον ουρανο. Αντε και 2 πλυσιματακια και ειναι οκ!
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Λίγο αργά για Χριστουγεννιατικο δώρο αλλα κάλιο αργά παρά ποτέ!
Επειδή το car ακι μου το'χα αφήσει σ'ενα σκοτεινό (και υγρό ) πάρκινγκ και πέρασε τις γιορτές μόνο του , για να εξιλεωθώ του εβαλα ένα όμορφο μπουρί και απέκτησε ένα απαλό βουητο!
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Thanks nicknas! Δυστυχώς είμαι απο αυτούς που δεν έχουν κινητό με camera και θα αργήσει η φωτο! Θέλω να κάνω και μια μικρή περιποίηση ακόμα στην εξάτμιση!
Βάσικά σκέφτομαι να κάνω αναλυτική παρουσίαση στην Corollitsa μου όπως λέει και ο DjBac στο "ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ" αλλα ντρέπομαι!
Δεν εχει και κάτι το ιδιαίτερο το αυτοκινητό μου και δεν θα'θελα οταν με βλεπουν στο δρόμο να λένε αυτός που έβγαλε το σαράβαλο στο internet(έτσι σκέφτομαι-μάλλον έχω κομπλεξ κατωτερώτητας )
Εσύ nickas έφτιαξες το εσωτερικό?