Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 297
Εγώ προτείνω να πούμε πόση ενδιαφερόμαστε για το κιτ να το πούμε στο saki για να του πει του δικού του π.χ είναι 10 corolles που ενδιαφέρονται για να μας πει και τιμή.
Δύναμη Σεβασμού: 321
Re: Το Αστερι Μου
παιδια λεω να το τολμησω τον αλλο μηνα!!χρειζεται περιπου μια εβδομαδα κατασκευης και μετρησεων γιατι η φλαντζα απο λαστιχο θα γινει μεταλλο!!αμα το δοκιμασω θα σας πω!!!οσο για τον αν ενδιαφερθουν αρκετοι αυτο ειναι αλλα θεμα μακαρι για να γινει και καλυτερη τιμη!!
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 321
Re: Το Αστερι Μου
λυπαμαι που θα στεναχωρησω καποιοους αλλα χειροποιητη εισαγωγη δεν θα βαλω προς το παρον διοτι ηδη εχω αυξημενη καταναλωση λογω φιλτρου και απο οτι ξερω θα χειροτερεψει με αλλη εισαγωγη!!σιγουρα θα πηγαινει καλυτερα και θα εχει καλυτερο θορυβο αλλα....!!!στο μελλον!!!