τρεχω norton 2003 με τα τελευταια update,
ενω θεωρειται καλό δυστυχώσ δεν ανιχνεύει όλουσ τους ιούς.
zone alarm 5.χχ.χχ
η έκδοση 5 του προγράμματοσ αυτού έχει πάρα πολλά προβλήματα, ενδεικτικά σου παραθέτω απόψεισ από forum του εξωτερικού για υπολογιστές ("Zonealarm disables internet connection."
I have installed the newest version (5.0+) on several Windows 2000 and Windows XP machines and, on three of the four, it disabled my internet connection. On the Windows XP I had to use the system restore to get the internet connection working again). Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι δημιουργεί προβλήματα το συγκεκριμένο σε συνδέσεις.
ΚΑΙ spybot 1.3 (αρκετά καλό).
βασικα ομως κανα δυο μερες τωρα δεν εχω προβλημα...αλλο ειναι το προβλημα,
συνδεωμαι στο ιντερνετ,μια χαρα για 2-10 λεπτα μετα πεφτει το network utilisation (γραφημα στο task manager) το 0 και δεν ανοιγει ΤΙΠΟΤΑ!!!αλλα download kanei me 3.5-4.5 kb/sec!!! me to DAP....εχω δοκιμασει και αλλους browser (mozilla firefox,opera) και τα ιδια...αλλαξα modem και για καμμια εβδομαδα δουλευε καλα...
δεν ξερω,αλλα εχω ξενερωσει μαυτο...χτεσ βγηκα στο μπαλκονι με την οθονη στα χερια...(αλλα ηταν το αμαξι απο κατω και δεν τη φουνταρα...)[/quote]
Η γνώμη μου είναι να κάνεις ένα έλεγχο για ιούς. Αυτό θα γίνει είτε κατεβάζοντας κάποιο πρόγραμμα trial apo to
www.download.com είτε θα πας στο
www.asxetos.gr και κάτω αριστερά έχει δωρεάν on-line έλεγχο για ιούς. Αυτά αφού απεγκαταστήσεις το zone-alarm. σyνέχεια θα κατεβάσεισ 4 προγραμματάκια για spyware (SpyRemover, Spy Cleaner, Spyhunter kai bazzoka) από το
www.download.com. κάθε πρόγραμμα θα το εγκαθιστάσ θα το τρέχεισ θα καθαρίζει ότι έχεις και θα το κάνεις απεγκατάσταση και θα συνεχίζεις με τα επόμενα. Αν δεν μπορείς να κατεβάσεις τα προγρ'άμματα στείλε μου προσωπικό μήνυμα να βρεθούμε στην Πετρούπολη να σου τα φέρω σε CD. κΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.