Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 295
Re: Corolla 2002 Πόσο Ευχαριστιμένοι?
Σχετικα με τακακια μονο την ΤΟΥΟΤΑ δεν εμπιστευομαι.Στον Στεργιου μου ειπαν οτι ειναι μαλακα και οτι εχουν περισσοτερο υλικο τριβης σε σχεση με ενα π.χ. Γερμανικο auto,οπου το υλικο τριβης ειναι λιγοτερο.Αυτο για να εχουν μεγαλυτερη διαρκεια ζωης και τα δευτερον να μην 'καταπονουν' την δισκοπλακα.Αν καποιος μπορει να το εξηγησει και να βγαλει ακρη,ας μου το πει και μενα Αυτα μου μοιαζουν με λογια ενος απειρου και ασχετου με αυτοκινητα,παρα με ενος μηχανικου που εργαζεται μεσα σε επισημο συνεργειο της ΤΟΥΟΤΑ Αν μπουν δηλαδη σκληροτερα τακακια,τι απο τα δυο θα συμβει.Θα φαγωθει η δισκοπλακα ή τα υλικο τριβης θα ειναι λιγοτερο.Δεν βγαινει ακρη με τιποτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 523
Re: Corolla 2002 Πόσο Ευχαριστιμένοι?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nippon";p="
Παιδια γεια σας. Ειμαι κατοχος μιας Corolla 1.6 μοντελο 2003(γιαπωνεζικο). Το αμαξι απο τοτε που το πηρα που εχει βγαλει τα εξης προβληματα:
1) Μου τριζει ολο το ταμπλο και κυριως η περιοχη του στερεοφωνικου και του κοντερ.Επισης μου τριζει η ταπετσαρια της αριστερης πορτας και παρολο που την εχω αλλαξει συνεχιζει να τριζει.Επισης μου τριζουν τα ηχεια καθε φορα που ακουω λιγο δυνατα μουσικη.
2)Οι δισκοπλακες στραβωσανε στα 8.000km αλλα μου τις αλλαξαν εγγυηση
Αυτα για την ωρα.Επισης σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω το facelift.
Ολά οκ τα καταλαβαίνω, αλλά όχι και τρελά υποστροφικό!!!!!!!! Καμία σχέση(προσωπική εκτίμηση,ας πει και κανένας άλλος). Εμένα για να γυρίσει απαιτεί γλιστερό οδόστρομα, και να αφήσω γκάζι στο κατάλληλο σημείο για να ξεθυμάνει απλά γυρνώντας αρκετά ατσούμπαλα και με ταλαντώσεις στο μάζεμα. Εννοείται ότι τα λάστιχα πρέπει να είναι φαγωμένα στα ακριανά 8) 8) 8)