Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 547
Παιδια SOS! Ενας συγγενης μου εχει μια ΚΕ30 της οποιας το σασμαν τα φτυνει και δεν τον συμφερει η επισκευη. Βρηκε μια COROLLA σαν αυτη που σας δειχνω στην φωτο με 1700 ευρω (μοντ.91) αλλα δεν ειναι καταλυτικο. Η ερωτηση μου ειναι: γινεται καταλυτικο? Ποιες ενεργειες πρεπει να γινουν και με τι κοστος? Σας παρακαλω απαντηστε συντομα (και αυριο αν μπορειτε να μου χετε απαντηση)!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 284
Re: EΕ 90 FORUM
καλυσπερα εχω ενα toyota corolla sedan μοντελο 91 που μπωρα να βρω τα φλας που ειναι πανω στον προφυλαχτιρα τον μπροστινο και αυτα που ειναι πανω στο φτερο σε λευκο χρωμα που ειναι καπως σαν διαφανες ημιδιαφανο η κατι τετοιο. καποιο μαγαζι καποια ιστοσελιδα απο ελλαδα. και αν ξερεται και καμια τιμουλα.
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 391
Re: EΕ 90 FORUM
Ναι ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς τίποτα? Είχα σκοπό να τα κάνω ψιλοφιμέ γιατί πίστευα ότι δεν θα έβρισκα εύκολα διαφανές, και άν έβρισκα θα'ταν πανάκριβα!