Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 497
Πείτε μας τι κλήσεις (πως, που, γιατι.....?) φάγατε!!!!
Χθες βράδυ περνώντας από τα ακατανόμαστα μέρη μπήκα με πολλά σε 1-2 στροφές που μετά ακριβώς είχε στρουμφακια (το είχα ξεχάσει!!! )...
Μου κάνει νόημα να σταματήσω...
Μου ζητάει τα κλασσικά...
ΟΥΤΕ ταυτότητα ΟΥΤΕ ασφάλεια που μου ζήτησε κοίταξε..
Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η κλήση!!!
308,5 ευρώ, 7 πόντοι και για 30 ημέρες πινακίδες, άδεια και δίπλωμα.... :x :x :x :x :x :x :x Με ξέσκισε!!!!!!
Δυστυχώς δεν έπερνε από λόγια ο άτιμος!!!!
Μα τι το ένα μα τι το άλλο τίποτα αυτός!!!!
Την άλλη μέρα (σήμερα) ο μπαρμπαστρουμφ ακόμα χειρότερος... Είτε του μίλαγα είτε όχι την ίδια απάντηση είχε....
ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!!!!!!
Με λίγα λόγια για ένα μήνα στο γκαράζ η Corollίτσα.. Και επειδή μου πήραν και δίπλωμα δεν μπορώ να οδηγήσω άλλο αυτοκίνητο!!! :P :P :P
Δύναμη Σεβασμού: 0
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ακριβώς μετά από το 1.4 του DJBac πέρασαν σχετικά χαλαρά (Astakos ήρεμα παιδί μου) 3 Corolla T-sport και ένα Impreza με 270 άλογα.... τα οποία δεν σταμάτησε κανένα στρουμφ.. γιατί τον απασχολούσε ο DJBac.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ
:P :P ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΟΙΩΤΗΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΝΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΟΥΜΦ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ........
ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΙΡΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ (83 Ε) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Δύναμη Σεβασμού: 262
Εγω επεσα σε ενα καλο στρουφ.Το ενα ηταν στην κακια σκαλα που εχει οριο 70 αλλα επειδη ηταν αδειος ο δρομος πηγαινα αρκετα 140 εγραψε το ρανταρ,και σε μια στροφη ειδα μπροστα μου 3 στρουφακια που ειχαν βγει εκδρομουλα,κανω στην ακρη,και μου λενε πηγενες με 144 αλλα θα γραψω οτι πηγαινες με 90 μονο :shock: :shock: και ετσι η κληση ηταν 15ευρω.
Υπάρχουν στιγμές που το σώμα σου αδυνατεί να ακολουθήσει τη σκέψη σου.Εκείνα τα δέκατα του δευτερολέπτου,ευχεσαί να μήν είχες όρια.Να είχες γκάζι στα πόδια σου..Ηαπλά ενα COROLLA.Ασε τους αλλους απλα να θαυμάζουν.
Δύναμη Σεβασμού: 256
αυτο δεν εχει ξαναγινει
αρχεσ ιανουαριου φετοσ και εγω ειχα κατεβει riba*s.αφου περασα το φαναρι γυρισα με αναστροφη(απαγορευεται)και με πιανει κοκκινο στο φαναρι αυτο με κατευθυνση προσ γλυφαδα.απο δεξια μου κατεβαινοντασ απο ριβασ παραβιαζουν το κοκκινο 4-5 αμακσια και απο πισω 2 περιπολικα με σειρηνεσ να φωναζουν να σταματησουν.εν το μεταξυ το φαναρι σε εμενα ειχε αναψει πρασινο και το περιπολικο παραβιαζε το κοκκινο....και καθωσ ξεκινησα με σταματησε μαζι με αλλουσ 4 γιατι λεει ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.παιδια οτι και να εκανα και να ειπα ματαιο,ακομα και οι συναδελφοι τουσ που με ειδαν δεν μιλησαν!!!και ειχα και μαρτυρα το φιλαρακι μου περιμεναμε μαζι στο φαναρι ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ και οχι απο εκει που νομιζαν αυτοι!τελικα επειδη δεν ειχα και κτεο...οπωσ τουσ αλλουσ 30 μερεσ αδεια +πινακιδεσ.+240ευρω προστιμο.βεβαια με μεσον καθαρισα....αλλα ετρεχα μια βδομαδα.μετα απο αυτο να πανε να γα..... ολοι τουσ!!!!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 463
Ακριβώς πέρισι είχα την ίδια ατυχία με τον DjBac την μοναδική φορά που πέρναγα από κει για άλλο λόγο και όχι για να χωθώ :P Με το βλαχοστρούμφ που με σταμάτησε αρπαχτήκαμε κι όλας και να του φωνάζει ο άλλος τι κάνεις ρε βλάκα εκεί το παιδί δεν έτρεχε κτλ αλλά τέτοιος καραγκιόζης ήταν και αυτός και το άλλο το μ@λ@κιστίρι στη Γλυφάδα ο αρχιγύφτουλας να πουμε που δεν ήξερε να μιλήσει και το έπαιζε και γραμματισμένος... δεν ήξερα να γελάσω ή να κλάψω....
Ευτυχώς ήταν Πάσχα η Corollitsa έμεινε Αθήνα και εγώ κυκλοφορούσα με το bmw του πατέρα :P :P