Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 260
Δείκτης ταχύμετρου
Φίλοι παρατηρώ ότι η βελόνα του ταχυμέτρου στην corolla μου τρεμοπαίζει! Δηλαδή δείχνει π.χ 80χλμ (ή όποια άλλη ταχύτητα) αλλά δεν είναι σταθερή. Έχει ένα τρέμουλο, το οποίο ενίοτε εξαφανίζεται!!
Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; Έχω σκοπό να περάσω κάποια στιγμή απο την αντιπροσωπία, αλλά θα ήθελα πρώτα την δική σας αίσθηση!
Δύναμη Σεβασμού: 286
to problima sou proerxetai apo ti ntiza tou konter. posa xiliometra exeis kanei? logika i thes allagi dizas i allagi sto granazaki pou koubvnei i diza den einai kati anisixitiko opoia stigmi tes to ftiaxneis
Δύναμη Σεβασμού: 260
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6
to problima sou proerxetai apo ti ntiza tou konter. posa xiliometra exeis kanei? logika i thes allagi dizas i allagi sto granazaki pou koubvnei i diza den einai kati anisixitiko opoia stigmi tes to ftiaxneis
Φίλε g6 έχω κάνει 62700 χλμ. Ελπίζω να μου το φτιάξουν εγγύηση!!
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η COROLLA G6 ΕΧΕΙ ΝΤΙΖΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ COROLLES (101 - 103) ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΝΤΕΡ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ LEWIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ CARLOS SAINTH ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΣΜΑΝ ΠΟ MR2 (ΜΠΛΟΚΕ) ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΤΕΡ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟ 101 (ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ )ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ (ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ COROLLA ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ).