Καλημέρα, όταν λες ρυθμιζόμενες τι εννοεις coilovers? στενοπιατελα δλδ?
Γιατι σε αμορτισέρ δεν ξερω κατι τετοιο. Εκτος αν λες τα kyb AGX που ρυθμίζεται η αποσβεση κραδασμων από πανω με 4 σκαλες αλλα είναι σκετα αμορτισέρ και είναι κοκκινα, εμενα που εχουν ξεθωριασει σαν πορτοκαλι δειχνουν τωρα. Αυτά είναι ολοκληρα και ποιο μαλακα από τα koni αλλα είναι πολύ ακριβα καπου 630-650 τωρα εχω δει. Και παιζουν ποιο καλα χωρις χαμήλωμα, εχω μιλησει με την kayaba και για χαμήλωμα λεει τα ultra SR.
Tα eibach με τα koni τα προτεινει η ιδια η Koni Hellas, ο koniservice και η αντιπροσωπεια πουλαει και eibach...επισης ξερω πολλους που τα εχω μαζι και τα ειχα και εγω στο starlet GT. Απλα επειδή είναι σκληρα και με το χαμήλωμα ακομα χειροτερα σπανε ευκολα αν πέφτεις σε λακουβες, κακους δρομους κτλ κτλ.
Το σωστοτερο για χαμήλωμα είναι με coilovers, γιατι το χαμήλωμα στα αμορτισέρ τα κανονικα τα κανει να δουλευουν λιγοτερο και φυσικα να χαλανε πολύ ποιο ευκολα και δεν αποσβενουν σωστα κραδασμούς κτλ.
Προσοχή σε φτηνα coils, ΔΕΝ εχουν service αν σπασει ένα πεταμα, μετα τα περισσοτερα ΔΕΝ εχουν ρυθμισεις rebound (ρυθμιση από πανω για αποσβεση κραδασμων) εχουν μονο ρυθμιση καθ υψος. Ξερω ατομα που πηραν και εκλεγαν τα λεφτα τους μετα.
Τωρα τελευταια εχουν εμφανιστεί απειρες μαρκες στο car.gr αγνωστης χωρας προελευσης.
|