Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Βιντεο απο Toyota καλα οκ...
Για τους ιμαντες εχουν καλες τιμες και οι γνησιοι σιγα τις διαφορες που εχουν.
Μιλαμε για πραγματα που εχουν τρελες διαφορες πχ τα top mounts να εχει 100 ευρω το γνησιο τα μπροστινα και σε ιμι εχει απο 20 ευρω.
Εδω βεβαια θελει λιγο προσοχη στις μαρκες μην ειναι εντελως μαπα.
Καποια πραγματα που ειναι σημαντικα τα παιρνω γνησια και μερικα αλλα δεν βγαινουν σε ιμιτασιον οπως για παραδειγμα τα λαστιχα στα αμορτισερ που πατανε τα ελατηρια δλδ και τα πιατελα ελατηριων τα μπροστινα που πηρα προσφατα απο Toyota.
Στους εξωτερικους ιμαντες εχω παρει και αγνωστες μαρκες και δεν κρατησαν πολυ, ειδικα του δυναμο μου ειχε τυχει να κανει γραμμες κατα μηκος του και τον αλλαξα πολυ νωρις, αλλα θεωρησα οτι τον εσφιξα εγω πολυ.
Ιμαντας χρονισμου εννοειτε ΜΟΝΟ γνησιος.
|
Κοίτα αν κάποιος δεv ξέρει αρκετά με μηχανές και δεν θέλει να ρισκάρει με ιμιτασιόν πάει με γνήσια και έχει το κεφάλι του ήσυχο. Υπάρχουν και μάρκες, καλύτερα απο γνήσια, όπως κάνω και βάζω με το παπάκι.
Μια και μιλάς για ιμάντες στο τελευταίο σέρβις μου βάλανε της Mishuboshi το ανακάλυψα αργότερα, δεν ρώτησα όμως γιατί δεν βάλανε τα γνήσια (νομίζω gates?) αλλά είδα ότι της Mishuboshi είναι αρκετά καλοί ιμάντες και made in japan.