Μοτερ Glanza σε Corolla G6 facelift
Καλημερα στην παρεα,δεν βλεπω καποιο νημα για το συγκεκριμενο θεμα,αν κανω λαθος και υπαρχει καπου που να εχει αναφερθει,ας με συγχωρησουν οι διαχειριστες κι ας μεταφερθει.Υπαρχει,λοιπον ενα μοτερ glanza(μαμα) που ειναι πανω σε σταρλετ,απο φιλο που το ξερω το αυτοκινητο και θα πουλησει τα μηχανικα χωριστα γιατι θα δωσει το αυτοκινητο στην αδερφη του με ενα απλο μοτερ ατμοσφαιρα.Μου λεει λοιπον να το ψαξω αν μπορει να μπει στο δικο μου,εγω εν τωμεταξυ εχω στο 1400 vvti 2000 μοντελο,πολλα λαδοκαψιματα και καποια θεματα με σασμαν που εχει αρχισει να ακουγεται και 230.000 χλμ.το δικο του δεν εχει πολλα καθοτι παρκαρισμενο και κινιοταν παντα με τη μηχανη.Θα ηθελα τα φωτα σας,αν μπορω να το βαλω,χωρις πολλες μετατροπες,αν τα πειφεριακα,δηλ.aircondition,καλοριφερ,ηλεκτρικ α κ.λ.π θα λειτουργουν κανονικα,γιατι ειμαι και 50αρης με 2 παιδια και δεν θελω να χασω και αυτες τις παροχες του αυτοκινητου.Επισης αυτο σαν 1300 δηλωνεται?νομιζω εβγαλε και το facelift 1300.Για υπερκυβισμο εχω διαβασει σχετικο νημα αλλα δεν το σκεφτομαι,γιατι δεν ξερω τι μοτερ θα βρω και καταναλωση σιγουρα μεγαλυτερη λογω κυβισμου.Ειναι που το μοτερακι αυτο το ξερω,αν το πηγαινει λογικα,παιδια,ο φιλος μου που εχουμε παει απειρες βολτες παρεα,καιει τα μισα απο το δικο μου,οπως ειναι τωρα εννοω το δικο μου που εχει θεματακια(μην παρεξηγηθω),Ευχαριστω εκ των πρωτερων για οποιαδηποτε γνωμη σας
|