Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλησπερα, στο συνεργειο τι ακριβως σου ειπαν? δεν ειδαν οτι τραβαει? ειπαν κατι που μπορει να φταιει?
εμενα μου ειχε τυχει να χανει η πισω δεξια ροδα δλδ να εχει λαθος καμπερ αρνητικη, μαμα ρυθμιση αριστερη ειχε -0.5 μοιρα και δεξια ειχε -1.5!!!
δλδ 1 μοιρα παραπανω , δλδ το κατω μερος της ροδας εβγαινε ποιο εξω.
Μου ειπε ο μηχανικος οτι κατι εχει στραβωσει, μπορει να ειναι αμορτισερ, βραχιονες κτλ.
Τελικα οταν αλλαξα αμορτισερ εφτιαξε και θυμηθηκα οτι ειχα πεσει σε μια πολυυυυ μεγαλη λακουβα 5 ατομα μεσα στο αμαξι με 70χλμ και ειχε στραβωσει και η ζαντα και ειχε ξεφουσκωσει τοτε ακομα και το λαστιχο!
οποτε θυμησου εχει παθει κατι που το δικαιολογει αυτο?
ή μηπως απλα εχει προβλημα το μηχανημα του?
αν δεν σου ειπε τπτ και η απαντηση ηταν τυπου αυτο ειναι κτλ. προτεινω να πας και σε αλλον....
ξεχασα να πω οτι στην περιπτωση μου το φτιαξαμε προσωρινα αλλαζοντας τις πανω βιδες των αμορτισερ στο κατω μερος τους απο 12mm σε 10mm και στα 2 ρυθμιζοντας τελικα την καμπερ και στα 2 στην -1.0 μοιρα.
Θεωρω οτι μπορει ο μαστορας αν θελει να κανει κατι παραπανω...
|
Δεν μου ειπε κατι, την 2η φορα και παλι το εβαλε πανω για ευθυγραμμιση και παλι ηταν σωστες οι μετρησεις και ισιο.
Πηγα σε αυτον που αλλαξα λαστιχα γιατι κανει και ευθυγραμμιση. του εξηγησα και το εκανε μια βολτα και μου λεει το εχω...
το ανεβαζει πανω ισιωνει τιμονι, το κλειδωνει με το εργαλειο, δεν βαζει τιποτα στις ροδες, απλα εσφηξε απο την μια ξεσφηξε απο την αλλη.... αλλη μια βολτα... και ολα καλα μου λεει ηρθε στα ισα.
Οκ... το περνω φευγω και οντος ειναι πιο ισιο αλλα τωρα ειναι λιγο αριστερα...
Αλλα γιατι δεν ερχεται με τιποτα στα ισια??? που πρεπει να παω και τι να κανω... γμτ ...
πως θα βρω τι φταει???
εχω ακουσει για τον ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟ, για ευθυγραμισεις ... ξερει κανεις οντως οτι ειναι καλος?
Λεω επισης οταν παω για αλλαγη λαδιων να του πω στον δικο μου, να το ανβασει για λιγο και να κανει το ιδιο οπως ο λαστιχας μπας και ερθει... τι πω ξερω γω.. εχω ξενερωσει