Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Παρτο ετσι τοτε και βλεπεις θα ειναι τουλαχιστον και πολυ ποιο ομορφο!
αφου το οδηγησες πως το ειδες με τις 17αρες?
αυτο που οδηγησες ειπες ηταν αλλη εκδοση, ποιες ειναι οι διαφορες τους? αυτο που οδηγησες δλδ με αυτο που θα παρεις?
|
Καλημέρα !
Αυτό που οδήγησα για 2 μέρες ηταν η έκδοση active με τα 205/55/16 . Την έκδοση Lounge που θα πάρω με τα 225/45/17 δεν την έχω οδηγήσει αλλά στην πρόσφατη επίσκεψη μου στην Αθήνα και σε επίσκεψη μου σε κατάστημα της Toyota Polis υπήρχε διαθέσιμο ενα υβριδικό στην έκδοση Lounge με ζαντολάστιχα 225/45/17 και του κάναμε ενα πολύ μικρό test drive (10λεπτου) με οδηγό τον πωλητή (δεν είχα το δίπλωμα μαζί μου) . Επίτηδες το έριχνε σε οτι λακούβα και ανωμαλία είχε στον δρόμο για να δω τις διαφορές , βέβαια ηταν πιεσμένος ο χρόνος (και νύχτα) και σίγουρα δεν μπόρεσα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Το σίγουρο βέβαια ηταν οτι δεν είδα και κάτι το χτυπητό το οποίο να μου προκαλέσει εντύπωση . Δηλαδή αν υπήρχε κάποια διαφορά στην άνεση δεν το κατάλαβα σε αυτήν την μικρή βόλτα που σημαίνει αν υπάρχει διαφορά υποθέτω οτι θα είναι μικρή.
Επίσης ο πωλητής μου είπε οτι η Toyota δεν υπήρχε περίπτωση να βάλει τυχαία κάτι χωρίς να το έχει μελετήσει. Τι μου λέει , θα δώσει ο άλλος 25000€ για το auris (το συγκεκριμένο υβριδικό εννοούσε) και θα κοπανάει στον δρόμο ?
Πάντως σαν ζάντα (η 17άρα) είναι πολύ όμορφη και ειδικά το χρώμα της που δεν είναι ασημί αλλά είναι στο χρώμα του τιτανίου...