Επισκευή προφυλακτήρα πίσω
Καλησπέρα.
Θέλω να φτιάξω τον προφυλακτήρα μου από τότε που αγόρασα το αμάξι μεταχειρισμένο πριν 2 χρόνια περίπου.
Ο προφυλακτήρας είναι στραβωμένος από χτυπήματα, αλλά επίσης έχει και τρύπα γιατί ο !@#$% ο προηγούμενος, πήγε και έβαλε ημιτασιόν κοτσαδόρο μάρκα SAVA, και αντί να το περάσει από κάτω, τον τρύπησε για να βγει η μπίλια!!!
Ερώτηση 1η: Μπορώ να βρω ημιτασιόν προφυλακτήρα στο συγκεκριμένο μοντέλο; (corolla e11 facelift G6).
Γιατί όσο και αν ψάχνω βρίσκω μόνο μπροστινούς αλλά πουθενά πίσω;
Έτυχε να βάλει ποτέ κανείς; Ταιριάζει καλά; Θα φαίνεται μετά ότι δεν είναι ο γνήσιος;
Ερώτηση 2η: Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση; Με ενδιαφέρει να μην είναι καθόλου στραβωμένος γιατί από ότι ξέρω δεν επανέρχεται εύκολα το στράβωμα και όσο καλός και να είναι ο φανοποιός, δεν θα το φέρει απόλυτα.
Σχεδόν όλοι οι μεταχειρισμένοι στο car είναι στραβωμένοι! Ψάχνω προφυλακτήρες σκέτους αλλά και πισινά τρομπέτα μήπως και βρω κανέναν ίσιο αλλά τίποτα.
Ερώτηση 3η: Σε περίπτωση που αποφασίσω να φτιάξω τον δικό μου, φτιάχνεται άψογα; Και όταν λέω άψογα εννοώ να επανέλθει στο εργοστασιακό του σχήμα. Η τρύπα επισκευάζεται; Σας παραθέτω φωτογραφίες να τον δείτε προσεκτικά.
Ερώτηση 4η: Μπορώ να βγάλω τον κοτσαδόρο; Λέτε να έχει ανοίξει τρύπες στο αμάξωμα για να βάλει αυτόν τον ημιτασιόν κοτσαδόρο; Υπάρχει φόβος να σκουριάσει το αμάξωμα σε αυτό το σημείο στο μέλλον; Τι πρέπει να προσέξω;
Παιδιά σας ζητώ συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι ψείρας και θέλω να κάνω σωστή δουλειά.
|