Ανταλλακτικά για Corolla mod 99
Καλησπέρα, έχω ένα Corolla αγορασμένο το 99, αυτό με τα στρογγυλά φανάρια, το 3πορτο hatchback. Θα ήθελα να του κάνω ένα μεγάλο service και να αλλάξω βασικά όλους τους ιμάντες που αλλάζονται (δεν ξέρω αν αναφέρονται σαν σετ χρονισμού). Θυμάμαι όταν κάποτε τους είχα αλλάξει που ο μηχανικός έκανε λόγο για κάποιο "τρελό" και για έναν ιμάντα του air condition.
Επειδή είμαι ψιλοάσχετος με τις ορολογίες θα μπορούσατε σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για το πως ακριβώς πρέπει να αναζητήσω αυτό το σετ με τους ιμάντες; Αν δεν κάνω λάθος, θυμάμαι ότι μαζί συνήθως με τους ιμάντες αλλάζεται και η τρόμπα ή αντλία νερού (συγχωρέστε με αν λέω καμιά βλακεία αλλά σας είπα ότι είμαι κάπως άσχετος με τις ορολογίες).
Το βασικότερο όλων που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι να μου προτείνετε μαγαζιά με καλές τιμές, που θα μπορούσα να πάω ο ίδιος να πάρω τα ανταλλακτικά που θέλω και μετά να απευθυνθώ στον μηχανικό για να μου τα αλλάξει.
Θα ήθελα ένα μαγαζί που να πουλάει τα πάντα και να έχει και επιλογές μεταξύ κατασκευαστών, αν φυσικά υπάρχει τέτοιο μαγαζί. Θα ήθελα δηλαδή να πάω και να πάρω από ιμάντες, τρόμπα νερού, λάδια, φίλτρο, μπουζί,φίλτρο αέρος, φίλτρο καμπίνας κτλ, κτλ.
Θα ήθελα επίσης να σας παρακαλέσω, αν μου προτείνετε μαγαζί, να μου προτείνετε και κάποιον κατασκευαστή για όλα αυτά, τον πιο οικονομικό ίσως αλλά και αξιόπιστο το δυνατόν περισσότερο.
Το ξέρω ότι σας κούρασα και ζητώ συγνώμη ... !
|