Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-11-15, 18:10
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα! συνεχίζω σε αυτό το θέμα για να μην ανοίγω νέο.
Χτες που πηγα να παρκαρω στο σπιτι με την οπιστεν ακουσα κατι απο μπροστα αριστερα σαν να χτυπανε τενεκεδακια (ελαφρυς ηχος πολυ πριμα οχι μπασος) ή σαν μικρα μπιλακια οπως απο ρουλεμαν.
Αρχικα νομιζα οτι ειναι απο μπιλιοφορο, ή ημιαξονιο ή ρουλεμαν τροχου.
Ειδα πως το κανει πολυ με την οπιστεν αλλα και μπροστα αμα ειμαι με χαμηλες ταχυτητες και πχ 2αρα ή 3η ακουγεται ελαφρως καμια φορα.
Επισης μερικες μερες στην περιοχη των 2-3000rpm ο δεικτης στροφων πηδαγε καπως και το αμαξι εκανε κατι νουμερα πχ σαν να γκαζωνει αποτομα και εναν θορυβο σαν γρρρρρρ για λιγο. Δεν ξερω αν εχει σχεση απλα το αναφερω.
Σημερα πηγα σε εναν φιλο με βουλκανιζατερ και το σηκωσαμε πανω, το βαλαμε μπροστα και οπιστεν (στον αερα), φαινεται οτι ο θορυβος ειναι μεσα στο σασμαν εκει που ειναι το καπακι οπως το κοιτας αριστερα δλδ.
Δεν αποκλειεται ομως να ειναι ο μεσα μπιλιοφορος αυτος δλδ διπλα στο σασμαν (δεξια οπως το κοιταμε).
Αυριο θα παω σε εναν φιλο μηχανικο (αυτος που μου ειχε αλλαξει το σασμαν τοτε που το μοτερ ηταν στο σταρλετ), να το δουμε.
Ακομα εχει το σπασμενο απο το 2Ε-Ε και βαριομουνα να το παρω το Καλοκαιρι στο εξοχικο για πρακτικη εξασκηση, οριστε τωρα.....ειμαι με την απορια τι εχει παθει.
να πω πως δεν αποκλειω βαλβολινες (θα τις δουμε πρωτες) γιατι εχω πολλα χλμ να αλλαξω πανω ισως απο 40000 και χρονια να τις δω.
Επισης του πατερα μου το παλιο αμαξι μια φορα ειχε μεινει απο βλακεια μηχανικου απο αυτες και το σασμαν εκανε καπως ετσι και χειροτερα πολυ! αλλα σε ολες τις ταχυτητες.
Ξεχασα να πω πως αμα παω προς τα πισω χωρις ταχυτητα στο σασμαν δεν κανει κανενα θορυβο.
Εχει κανεις καμια ιδεα τι να ειναι?
οπως βλεπω στα σχεδια τοσο στο 4EFE αλλα και του 4EFTE που εχω εγω και ειναι παρομοια ακριβως εκει που νομιζουμε οτι ακουγεται ο θορυβος εχει ρουλεμαν προφανως των αξονων του σασμαν, βεβαια απο την αλλη αν ηταν αυτο δεν θα το εκανε σε ολες τις ταχυτητες? γιατι μονο με την οπισθεν τοσο πολυ?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-11-15 στις 18:59.
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΣΑΣΜΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ/1ΖΖ spiros1712 ΦΟΡΟΥΜ 14 26-11-16 06:46
προβλημα με σασμαν vagelis_gti_g6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 09-12-14 16:08
Προβλημα στο σασμαν, πατιναρισμα η κατι αλλο; kostas_8 TOYOTA COROLLA 111(G6) 12 28-08-12 04:10
Προβλημα Σασμαν... th@nos ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5 16-11-10 16:44
Προβλημα με σασμαν JL_e10 CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 40 02-02-08 17:07

Page generated in 0,40189695 seconds (87,63% PHP - 12,37% MySQL) with 61 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:57.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com