Θόρυβος στον κινητήρα σαν ηλεκτρικό μοτερ!
Καλημέρα, εδώ και μερικό καιρό στο αμάξι μου στο μοτερ ακούγεται κάτι από μπροστά σαν ηλεκτροκινητήρας! δλδ αυτό το βουησμα πολυ ενοχλητικο, αν δεν εχω μουσικη το ακουω και μεσα. Ειναι σαν κατι που γυρναει ηλεκτρικο να τραβαει ζορια. Εχω βαλει και αλλους να το ακουσουν κανεις δεν ειναι σιγουρος τι ειναι, ουτε καν 2 μηχανικοι θελει δοκιμες.
Κανει δλδ σαν ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ακουγεται σε ολο το φασμαν των στροφων νομιζω σταθερα.
Πιστευω οτι μπορει να ειναι η αντλια του υδραυλικου εχω βαλει αλλη μεταχειρισμενη γιατι η 1η εχανε λαδια.
Μπορει ομως να ειναι δυναμο ή ιμαντες, αντλια νερου (αν και εχω βαλει καινουρια) ή στις τροχαλιες του κινητηρα, είναι ολοι σε καλη κατασταση και το δυναμο αλλαγμενο με του 4EFTE.
Εχω κρατησει την παλια μου αντλια του υδραυλικου, δεν ξερω τι να κανω, να προσπαθησω να την στεγανοποιησω να βαλω την παλια πανω να δω αν θα το κανει? αλλα ειναι πολυ μανουρα με τα λαδια κτλ και βαριεμαι ρε γμτ, αλλα ειναι το μοναδικο που μπορω να κανω χωρις να πληρωσω κατι.
Αλλα ξεχασα η αντλια υδραυλικου παιζει μαζι με τον κομπρεσορα A/C αρα βγαζοντας τον ιμαντα μπορω να δοκιμασω στο ρελαντι να δω αν ακουγεται!!! αυτο θα κανω πρωτα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-07-15 στις 10:51.
|