Να τα πάρω ένα-ένα, όπως τα αναφέρεις:
1. Δεν είπα να διαλύσεις τελείως την πρόσοψη, εννοούσα να κόψεις αυτά τα πραγματάκια που εξέχουν. Έτσι θα έρθει πρόσωπο με την πρόσοψη, όπως το έχεις στη φώτο δηλαδή αλλά 2-3 πόντους πιο μέσα από ότι είναι ήδη στη φώτο.
2. Δεν ανέφερα κάτι για τις συνδέσεις ήχου/microUSB, είναι καλή η ιδέα σου. Εγώ θα το κυνηγούσα να βγούν όσο πιο «μαμά» γίνεται για καλύτερη αισθητική. Πχ στην E9 μου έχω πηγή ήχου που δίνει όλες τις συνδέσεις από πίσω. Τράβηξα το USB δίπλα στο χειρόφρενο, σε μια κερματοθήκη που είχε.
3. Εγώ θα τραβούσα καλώδια για κουμπάκια κάπως (εκτός αν δεν γινόταν με κανένα τρόπο). Δεν είναι δύσκολο το ξήλωμα, συμφωνώ, αλλά δεν έχω την όρεξη του βάλε-βγάλε και στο δικό μου αμάξι...
4. Γι'αυτό ακριβώς σου έδειξα το πλαίσιο της ZX, σαν ιδέα. Εκείνο ήταν από μαμά έτσι, για να μην φαίνεται το CD Player όταν το αφήνεις.
Για το ρεύμα, κάνε αυτό με το καλωδιάκι. Ακούγεται πιο καλό και ανέξοδο. Για το κόλλημα πάλι, ήθελα να σου προτείνω ταινία διπλής όψεως, αλλά επειδή κόλλησα ένα θερμόμετρο στην E9 μου με τέτοια, στην πρώτη ζέστη ξεκόλλησε κι άφησε κόλλα στην κονσόλα. Φαντάσου τι θα γίνει στο tablet, που θα βρίσκεται σε σημείο που θα το βαράει 1000% ήλιος συνέχεια...
Αυτά τα λίγα...