Καλημέρα, έκανα μερικές αλλαγές πάλι, έχουμε και λέμε, νέο μπαρόμετρο αναλυτικό τώρα να δείχνει υποδιερέσεις γιατί το άλλο που είχα έδειχνε ανα 0.25bar και δεν ήξερα τι πιεση εχω! επισης ειχε σπασει η βελονα και την ειχα κολλησει. Τελικα εχω 0.75 με overboost 0.8.
Εβγαλα και το αναλογικο βολτομετρο και εφερα απο ebay μια οθονουλα με ωρα, θερμοκρασια μεσα, εξω, υγρασιομετρο, και ψηφιακο βολτομετρο.
Για το Aem wideband αλλαξα το δαπεδο του σε μαυρο για να ταιριαζει με το μπαρομετρο.
Επισης μεταφερθηκε σε καλυτερη θεση το κουμπι ψεκασμου νερου του i/c.
Και το τελευταιο project το ονομαζω carspberry.
Ακομα δεν εχει τελειωσει μια δοκιμη εκανα χτες.
Η πηγη μου εχει εισοδο video για εξωτερικη πηγη a/v και αλλη μια που εχω την πισω καμερα.
Για λειτουργικο συστημα επελεξα το openelec και για ελεγχο του rasp μεσω wifi ανοιγω το android κινητο να δινει wifi ap και ετσι το rasp εχει internet και μεσω yatse xbmc control το ελεγχω πληρως.
Για ρευμα ενας φορτιστης κινητου android αρκει, απλα θελω και ενα πολυπριζο αυτοκινητου να παρω τωρα.
Επισης εκανα επισκευη του 4καναλου ενισχυτη που ειχε καψει ενα καναλι και τωρα τραβηξα καλωδια και συνδεσα τα μπροστινα ηχεια στον ενισχυτη και τα πισω απλα τα εχω αποσυνδεδεμενα ομως στην εταζερα. Και φυσικα 2 καναλια γεφυρωμενα για το sub.
Συνολικα αλλαξα 5 τρανζιστορς τα 2 ηταν εξοδου, 7 αντιστασεις και ενα πυκνωτακι. Ολα καλα τωρα. Στην φωτο ειναι η 2η δοση των εξαρτηματων που αλλαξα γιατι στην 1η ειχα παρασιτα στον ηχο σε αυτο το καναλι. Και θηκη για το raspberry pi απο χαλασμενο Lan tester....
Παρακατω και φωτος απο ολα αυτα :