Γιατι? ας δουμε τους λογους :
1. H μαμα μονωση ΔΕΝ εχει αλουμινιο που σημαινει οτι δεν κοβει τις θερμοκρασιες στο καπο τοσο οσο η σωστη μονωση που ειναι για τετοιες δουλειες ασχετα αν δεν ειναι για αυτοκινητα....λογω της δουλειας μου ξερω πολυ καλα απο αυτες.
2. Ακομα και να την βρεις που παρα παρα παρα πολυ αμφιβαλω διοτι σιγουρα θα πηγαινει μαζι με το καπο!!! θα την πουλανε σιγουρα ακριβοτερα απο το να φτιαξω, απο το να χανω τον χρονο μου να τρεχω σε ενα καρο μαντραδες ειναι ποιο ευκολο να φτιαξω οτι θελω εγω, ακομα και με ειδικο φυλλο πετροβαμβακα μπορει να γινει δουλεια που βαζουμε για μονωσεις σε ανοξειδωτες καμιναδες και αντεχει πολυ υψηλες θερμοκρασιες.
3. Φυλλο αλουμινιου φαινεται ποιο ομορφο απο το μαμα δεν το συζητω αυτο, τουλαχιστον στο δικο μου αμαξι λογω του χρωματος που ειναι ασημι, η μαμα μονωση που λες ειναι μαυρη και το μαυρο δεν μου αρεσει εμενα και δεν παει στο ασημι.
4. Η G6 δεν εχει μοτερ 4EFTE που ανεβαζει μεγαλυτερες θερμοκρασιες οπως ειπα λειπει και το μαμα καπακι πανω απο την πολλαπλη εξαγωγη αλλα και η σωληνα εισαγωγης αερα για το φιλτροκουτι που περναει απο πανω οποτε η ζεστη ειναι ακομα μεγαλυτερη! η μαμα μονωση ειναι υπολογισμενη για το μοτερ της G6 και ειμαι 100% σιγουρος οτι σε μενα δεν θα κανει σωστη δουλεια και θα παει χαραμι ο κοπος και τα χρηματα....
|