προβλημα σε avensis
φιλοι μου χρονια πολλα και καλα..Ευτυχια για το νεο ετος σε ολους μας..εxω δυο μοντελα ιδια AVENSIS 2002 1600 κυβικα..Πολυ ευχαριστημνενος...Λοιπον το ενα το ειχα να το βαλω μπροστα 20 μερες ..Ειχε δυο χρονια μπαταρια πανω την hankok 480(A) EN ..Δεν επερνε λοιπον μπροστα ,δεν ειχα καμια λυχνια μονο ακουγα το γνωστο ( τσικ ) ... Βαζω με καλωδια απο αυτοκινητο αλλο ,πηρε αμεσως ..Το αφησα λιγο να δουλεψει και εκανα 35 χιλιομετρα φτανοντας στο προορισμο μου....Δοκιμασα αν περνει μπροστα αλλα δεν,οποτε μια κ ημουν σε κατηφορα το αφησα με δευτερα για λιγο και πηρε...Γυρνωντας ξανα τα 35 χιλιομετρα στο δρομο ξαφνικα τρεμοπεζε ο δικτης των χιλιομετρων και σε λιγο εφτιαχνε ξανα..Στη μεση της διαδρομης δοκιμαζα φλας κτλ και εβλεπα οτι τραβαγαν το ρευμα ......Ξαφνικα μενω αποτομα ουτε φως ουτε λυχνιες τιποτα απολυτος....Εβαλα καλωδια και μολις τα εβγαζα εσβηνε αμεσως; το αυτοκινητο..Φωναξα εναν να με τραβηξει και στη διαδρομη μιας κ δεν ειχα φρενο εβαζα λιγο την πεμτη για πολυ λθιγο μεχρι που ειχα φρενα για 1-2 λεπτα..Βγαζω τη μπαταρια τη φορτιζω 24ωρο και δοκιμαζω και μου βγαζει 12.80..Την βαζω πανω δουλευουν τα παντα αλλα μενει η λυχνια της μπαταριας ανοικτη ...Βγαζω την μπαταρια και βαζω απο το αλλο αυτοκινητο που εχω......Δουλευει το αλλο αυτοκινητο κανονικα ενω στο ιδιο αυτοκινητο παραμενει η λυχνια της μποαταριας ενεργοποιημενη...Θελω δυναμο ???Βοηθηστεμε δεν εμπιστευομαι κανενα ηλεκτρολογο...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|