thanasis85
Καλημέρα/σπέρα σε όλους!
Θανάσης στο όνομα και αύριο αγοράζω ένα Corolla 1.4VVTi, SOL έκδοση, μοντέλο 2000, 5θυρο, facelift liftback.
Είχα παλαιότερα ένα pre-facelift sedan, πάλι σε 1.400 αλλά παρέδωσε ψυχή πριν μερικούς μήνες μετά από μια γερή στούκα απο τα δεξιά.
Επειδή μου άρεσε σαν αυτοκίνητο και ποτέ δεν ζήτησε κάτι, εκτός απο τα προγραμματισμένα service, αποφάσισα να πάρω πάλι το ίδιο, απλά με μεγαλύτερη πίσω πόρτα (βλέπε liftback) μιας και θα προστεθεί άλλο ένα μέλος στην οικογένεια μας σε μερικούς μήνες.
Έχω γραφτεί αρκετό καιρό στο φόρουμ αλλά κυκλοφορούσα πίσω απο τις σκιές και κρυφοκοίταζα τα πόστ. Απο αύριο θα μπορώ να σας βλέπω στα μάτια σαν ιδιοκτήτης - και πάλι - μιας corollaς.
Επειδή είμαι γραμμένος και σε άλλα κλάμπ, για Hyundai Getz, Opel Astra/Kadett, και επειδή ψιλοδιάβασα μερικά πόστ, θα ήθελα να γνωρίζω πότε είναι η επόμενη συνάντηση σας, να έρθω να απορροφήσω μερικές πληροφορίες που έχουν σχέση με συνεργαζόμενα σέρβις, υγραεριοκίνηση, αξεσουάρ, συμβουλές.
Απο αύριο θα μπορώ να είμαι διαθέσιμος - αν δεν μας τα κάνει θάλασσα το Μεταφορών και εκδόσει την άδεια του Αγίου Ανανία...
|